Have næsten færdig.

Lørdag d. 02-10-2010

Elskede Zander

Jeg ved du er med os og du ved hvor langt vi er ved at være i haven. Mon du syntes om den? Det er jeg sikker på du gør. 🙂 Der vil være en stor græsplæne at spille på og masser af fliser at køre hurtig på. Vi er meget tæt på at være færdige nu. Små ting der mangler. Legestativet venter vi med, du er jo her ikke alligevel. Men når lillebror eller lillesøster kommer engang så kommer der et. Håber der er en masse legetøj du kan lege med, og at du hygger med elgen Helge som du fik med.

Vi savner dig hernede lille skat. Ville ønske du var her ved os og var en del af vores liv. Du er en del af vores liv, det er desværre ”kun” i hjertet. Du vil aldrig blive glemt, du vil blive snakket om hele tiden og savnet vil altid være der. Du er så dejlig en dreng, kan slet ikke forstå du ikke er her mere.

Folk spørg tit hvordan jeg/vi har det. Jeg har det rigtig hårdt, og tror ikke jeg har ramt dybet helt endnu. Det tror jeg ikke fordi jeg syntes det går mere og mere ned af.

En tanke om “Have næsten færdig.”

  1. Hej
    Har ikke fulgt med i lang tid men i dag måtte jeg lige ind og se hvordan det gik og kan se at det ikke gik som man havde håbet for jer. Kan kun prøve at sætte mig ind i jeres sorg i føler lige nu. Sender mine tanker til jer og et stort kram.
    Knus fra Lena og Liv

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.