En måned er gået og Zander kom i jorden.

Onsdag d. 06-10-2010

Det har været en stor dag i dag. En hård dag. I dag er det en måned siden Zander blev til en smuk engel, så vi var heller ikke i tvivl om at kunne vi nå at få urnen var det også i dag den skulle i jorden. Vi nåede at få urnen hjem og havde dem hjemme ca. en uge, og i dag kom den i jorden. Det er utrolig hårdt den er i jorden nu, men også rart nu det skal være sådan. For nu ved vi han er der, og vi har et sted at gå hen. Han vil altid være i vores hjerter, og det er stadig utrolig hårdt. Snakker til ham hele tiden, ikke altid snak med tale men ofte med tanker. Nu ”glæder” jeg mig bare til stenen kommer og vi kan få gjort det fint oppe ved ham.

Savner ham helt vildt, kan slet ikke sætte ord på hvad det er vi går igennem. En ting kan vi sige, og det er at sådan en sorg og smerte ønsker man ikke for nogen. Tanken om man nogensinde kommer videre og kan føle virkelig glæde/lykke igen har man haft nogen gange. Og tvivlen er der stadig. Vi har da været glade og smilende men ikke følt den virkelige glæde helt ind. Hvornår vi gør det igen ved vi ikke, men vi håber da det kommer på et tidspunkt. Men hvornår vi kan føle det igen ved vi ikke.

6 tanker om “En måned er gået og Zander kom i jorden.”

  1. Kære Tanja og Mads
    Ja, på en måde må det jo være godt at have et sted at gå hen når i gerne vil besøge Zander her på jorden-hans evige seng. Men åh hvor jeg dog føler med jer i denne tid. Tør slet ikke forsøge at sætte mig ind i de følelser der må være i jeres hjerter. I det mindste godt i to har hinanden.

    Synes det lyder så fint at i kunne have hans urne hjemme en uge og på den måde bruge den til at sige farvel og få bearbejdet det der sker lige nu.

    Zander er jeres dejlige barn-må hans tapperhed og skønne væsen en dag ståle ud igennem jeres smil.
    Sov sødt i nat lille dejlige Zander.
    Mvh.
    Trine

  2. Käre Tanja og Mads

    Tankerne har väret ekstra meget hos jer idag. Föler så inderlig med jer.

    Zander du vil altid have en stor plads i din Mors og Fars hjerter.
    Du vil altid väre deres lille Supermand.
    Omfavn dem hver stund og lad dem märke at du er när
    Le med dem og gräd med dem og husk at du
    altid er og bliver deres elskede förstefödte sön.

    Sov södt lille ven.

    Knus Moster Dorte

    Knus Moster Dorte

  3. Glemte at sige at jeg synes der er så fint på Zanders grav. Knus Moster Dorte

  4. Hej Tanja.

    Har lige været et smut forbi Zanders side endnu en gang. Puhha jeg synes det er hårdt, at se urnen med Zanders rester, men hvor er den fin. Den passer perfekt til sådan en sød lille dreng. Jeg kan forstå i har haft ham hjemme i et stykke tid. Det må have været hårdt. Men jeg kan forestille mig, at det på en måde har været godt også, for så havde du ham jo lige i nærheden – for sidste gang 🙁

    Jeg synes i har valgt et fint lille stykke “have” til ham 🙂 Hvor er det nogle flotte blomster han har fået på sit urnested. Jeg gætter på, at rosenhjertet er fra dig – hvem ellers skulle give ham sådan en fin dekoration lige fra hjertet til et lille hjertebarn.

    Stort kram endnu en gang hilsen Helle.

  5. Jeg læser tit med her inde på Zanders smukke side, og jeg græder hver gang. Jeg kan slet ikke forholde mig til, at I skal igennem en så stor sorg – det vil jeg ikke ønske for min værste fjende.

    Jeg har selv lille Mille som er en måned yngre end Zander – og vi to delte terminsgruppe på mm sammen, og jeg kan sagtens huske jer fra tiden imens vi var gravide.

    Jeg har ikke ord for den smerte jeg føler inden i, når jeg læser med her inde….. :'(

    Store knus og en masse tanker

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.