Sikke en smerte

Mandag d. 25-10-2010

Elskede Zander, du er så savnet. Du er i vores tanker hele tiden, og det er rigtig hårdt.  Men vil ikke undvære tankerne. Tænker tit om det virkelig kan passe vi har haft så skøn en dreng. Det kan næsten ikke passe, for hvorfor skal sådan en skøn dreng ikke leve livet på jorden. Du er en skøn dreng Zander, hvorfor du ikke skal være her blandt os er uvis. Der er en mening med at du skulle berige vores liv og give os så meget i den korte tid du var hos os. Vi skal bare finde meningen. Det er rigtig svært, svært at se meningen. Den eneste mening er at vi har fået en at elske, en som ikke er blandt os mere. Savner dig lille skat. Er inde i sådan en periode hvor jeg ikke skal tænke ret meget på dig før tårerne kommer frem. Det er en periode jeg skal igennem og den vil komme igen mange gange. Men hvor er det hårdt. Ville hoppe på tungen til Rusland hvis det kunne gøre jeg kunne røre dig igen, se dit smil igen og holde dig i mine arme igen. Ved det ikke er muligt, om jeg så hoppede jorden rundt på tungen. Sikke en smerte. Elsker dig skat, og savner dig. Det er de eneste ord der kan beskrive bare en lille smule af det jeg føler.

Om 18 dage kunne du have blevet 1 år…

2 tanker om “Sikke en smerte”

  1. Kæreste Zander forældre,

    Det gør mig så usigeligt ondt, at I skulle miste jeres dreng. Og det gør så ondt at læse jeres fortælling, men den er det værd. For ligeså ondt det gør, lige så vigtigt er det. Tak fordi I deler.

    Jeg kom forbi jeres hjemmeside, da der i en tidligere kommentar er blevet linket til mig.

    For 6 år siden mistede min mand og jeg for førstefødte. En pige. Cirkeline. Hun blev 10 dage og havde hypoplastisk venstre ventrikel. Et underudviklet vestre hjertekammer.

    Livet er aldrig blevet det samme, men livet er gået videre og undervejs har jeg gjort en masse for at fortælle Cirkelines historie igen og igen og jeg skriver stadig om den, den dag i dag. For det er vigtigt. Cirkeline er vigtig og det samme gælder for jeres Zander.

    I må gerne skrive til mig (og min mand), hvis I får brug for det.

    Mange kærlige tanker.

    I finder Cirkelines side her: http://cirkeline.loye.eu

  2. Ord er så fattige, når man tænker på, hvad i er igennem. 🙁
    Vil bare lige sige, at jeg tænker meget på jer og det tror jeg, at vi er mange, der gør…

    Zanders have er blevet rigtig fin. 🙂

    Mange tanker og knus herfra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.