4. hjerteoperation – veloverstået

Tirsdag d. 15-06-2010

Så er de kørt med Zander til hans fjerde hjerteoperation. Rigtig hårdt at se dem køre med ham, selvom han ikke sansede noget af det.

Han har heldigvis haft en god nat, dog stadig feber. I nat var den 39, den er ikke blevet taget her til morgen. Men efter operationen vil den stadig være høj. Infektionstallene var faldet igen i dag og næsten nede på normalen, men efter i dag stiger de jo så igen ligesom lever tallet.

Nu skal dagen bare gå.

Kl. 13.25 ringede Carin. Operationen er gået rigtig godt. Zander har taget rigtig godt i mod den nye klap og de har derfor allerede lukket brystet 🙂 🙂 🙂
De har lagt et nyt cvk så det kan holde længere tid, det andet har jo allerede lagt i 1 uge og ville snart blive for gammel. Der vil også nu køre en nye hjertemedicin i det han som nævn den anden dag skal have blodfortyndende medicin. Så fik jeg også fat i hun skulle til og til møde hende kirurgen men Kirsten som var narkoselæge ville være deroppe og snakke med os. Carin vil komme senere og snakke med os. Det bed jeg mærke i for kan hun tage til møde så må det jo gå rigtig godt 😉
Vi venter nu på og må komme op og se ham.

Så har vi været oppe og se vores lille supermand. Han er så dejlig at se på denne gang, for denne gang er han ikke i plus men minus efter operationen. Sidste gang var væskebalancen plus 700, denne gang er den minus 190 så han ligner sig selv bare med 3 dræn i maven og tube i næsen.
De har lagt et tunneleret cvk nu, sådan et havde han også til sidst sidste gang han var på intensiv. Sådan et cvk holder længere tid end et almindelig og de kunne lige så godt ligge det nu de havde ham i narkose for det andet blev snart for gammel alligevel.
Nu er både læge og kirurg til møde så godt går det 🙂 Når det møde er slut bliver Zander scannet og kigget igennem igen. Helt underligt at se ham så tidlig, for i december var de først færdige med at operere kl. 16.20 og vi så ham ved 18 tiden. Og i tirsdags var det jo først sen aften inden vi så ham. I dag har vi set ham allerede kl. 15. Nu er i alle blevet opdateret igen så nu vil vi op og kigge til ham igen selvom ham bare ligger og sover ved hjælp af medicin.

Så har vi snakket med Carin. Hun var meget tilfreds med operationen og den efterfølgende scanning. Det er indtil forløbet som håbet. Klappen passer Zander og hendes bud er at klappen vil holde cirka 5 år men hun kan jo ikke garantere noget. Alle sygeplejerskerne er bare så positive og siger alle ”nu må det gå fremad” og ”nu kan det kun gå fremad”.  Zander skal bare holdes stabil indtil i morgen og så tager vi den derfra.

18 tanker om “4. hjerteoperation – veloverstået”

  1. Sender jer de bedste tanker og håb for dagen. Han er jo en sej fyr, så det skal nok gå godt! Kram fra Pernille

  2. Krydser mine fingre – sender jer mange tanker, og håber på et godt resultat i dag.
    Kram Helle

  3. Solen skinner – det bliver bare en god dag – tænker på jer – Knus Birgitte

  4. Hvor er det godt at høre at det er gået godt. Han er godt nok en stærk fyr, ham Zander, han vil virkelig livet og kæmper flot sammen med jer! Knus herfra

  5. Juhuu – det var supergode nyheder 🙂

    Stakkels lille mand, som skal gå så meget igennem.
    Hold k… hvor er han sej.
    Giv ham lige et lille nus på kinden fra mig, når i kommer op til ham igen. Jeg bliver helt rørt nu – jeg glæder mig sådan på jeres vegne 🙂

  6. Hurra, hvor er det dejligt at læse. Han er godt nok stærk!
    Hvor bliver det dejligt for jer at se ham igen 🙂

  7. Sikke en dejlig nyhed 🙂
    Han er da godt nok en lille supermand 🙂

  8. Hvor er det bare dejligt at høre!! 🙂
    Fortsat held og lykke med det hele – han er en fighter! Det har jeg hele tiden sagt 😉

  9. bare skønt at høre, men han er jo en super figther. knus og mange tanker til jer. Linda er hjemme på visit så skulle hilse mange gange fra hende.

  10. Åh, hvor var det dejligt at høre. Følger meget med på sidelinjen herhjemme. Hvor er han en sej fyr 🙂 Og hvor kæmper I alle fantastisk.
    Dejligt med denne side, hvor jeg lige kan gå ind og læse. Håber vi snart ser jer alle.
    Knus kusine Maibritt

  11. En fantastisk sommerdag, med en fantastisk glædelig nyhed ;D Hvor er det dejligt at høre, at operationen er gået godt. Vi er mange kollegaer fra mejeriet, der følger jeres beretning, og krydser alt hvad krydses kan for jer og jeres guldklump.

  12. Se, det var god læsning 🙂 Ham Zander er nu gjort af noget specielt… jer to som mor og far der går så grueligt meget igennem.
    Håber I alle tre får en god og rolig nat.
    Knus frfa Anja

  13. Det var da dejligt at høre at det er gået godt med Zander. Håber det kommer til at gå fremad nu 🙂

  14. Åhh så dejligt at höre at det er gået godt med operationen Nu MÅ det bare gå fremaf. Han er en utrolig stärk lille fyr. Håber nu I får en god nat alle tre. STORT KNUS Moster Dorte og alle mine heroppe som alle fölger med på sidelijen

  15. Godmorgen til jer! – håber natten har været god og at I vil få en dejlig onsdag med fremgang for den lille fyr! Knus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.