Ingen undersøgelse i dag alligevel.

Onsdag d. 28-07-2010

Kl. 9.20:
Dagen i går gik som de andre nu har gjort, hvor han får nogle ture om aftenen i forbindelse med afføring eller luft. Maven bliver rigtig rigtig stor og hård. I dag skal Zander have lavet den undersøgelse af tarmene, den undersøgelse i dag håber vi viser en forsnævring, det kræver dog en operation men så ved man hvad det er der driller. Vi har ikke hørt noget på den undersøgelse fra i går, kun lige at den hurtige vurdering var at resultatet var negativt, altså at den ikke viste noget (nyt).  🙂 🙂 🙂

Der er en del at suge ved Zander, men de regner ikke med det skyldes en ny lungebetændelse for han her ikke feber og tallene er fine. – har dog ikke hørt dem fra i dag. De tror simpelthen bare det er det kontrastvæske han hoster ”op”. Det ligger jo og driller nede i lungerne.

Kl. 14.40:
Nå det er besluttet ikke at lave den undersøgelse af tarmene hvor han får noget væske i maven og så i røntgen for at se det igennem tarmene. Det vil de ikke for at spare på strålerne, og ved sådan en undersøgelse er det som regel kun tyndtarmen man tjekker. Det er ikke den de er så interesseret i, det er mere tyktarmen eller endetarmen. For Zander kan sagtens sove selvom han har en meget stor mave. Det er først når det skal ud at det genere ham, både prutter og afføring. De tror der er kan være en forsnævring, rødme eller noget med en membran. Håber ikke det er rødme, for så må han ikke få mad i nogle dage for at skåne det røde. For at tjekke det vil de kigge op i ham med en kikkert i stedet. Hvornår det bliver ved vi ikke for de eksperter er på Kommune hospitalet.

Vi har ikke endnu hørt til scanningen i går. Infektionstallene er helt i bund stadigvæk 🙂

De vil også tjekker lungerne noget mere for de er jo stadig ikke tip top. Den højre lunge er stadig hvid som den har været hele tiden. Så om nogle dage vil de nok lave en ct scanning af lungerne igen, men denne gang med et andet fokus. Denne gang lungevævet. Sidste gang var det blodet til og fra lungerne de tjekkede.

Kl. 19.55:
eftermiddagen og aftenen er gået stille og rolig. Zander har pruttet uden det genere ham og han er nu kommet lidt op og sidde så han kan følge lidt med og få noget af væsken fra hovedet. Han er i noget plus efterhånden og når han kun ligger ned samler det sig i ansigtet. Det er også godt for lungerne at komme op at sidde.

Ved 15 tiden forsøgte de at sætte ham på lang tube cpap, men det kunne han slet ikke affinde sig med. Det havde vi dog heller ikke regnet med eftersom der stadig er en del at suge op efter den undersøgelse i går.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.