2 måneder på intensiv i dag… – hvor længe mere mon det bliver?!?!

Søndag d. 08-08-2010

Kl. 15.10:
Ja jeg har ikke været så god til at få opdateret i dag, men det er absolut ikke fordi det går skidt. Zander har en go dag, han træner og træner. Nu får han lov at ligge hele dagen hvis han kan uden pauser, og så skal han på respiratoren i nat. Så er det spændende om han i morgen får lov at køre derud af hvis i dag går godt. Han har svedt noget i dag og været urolig et par gange. Men det har været pga. afføring og ikke pga. han var træt – heldigvis.
De trapper også ned i nogle af de ting han er afhængige af, og det går også fint. Så alt i alt går det godt.
Det blod jeg snakkede om den anden dag har været væk, der var dog lidt her til morgen. De tror det er fordi han bliver suget et del og så kan de ske at komme til at kradse ham når de går ned med suget. For allerede her til eftermiddag var der ikke blod i snottet.
Infektionstallene er også på vej ned af igen og temperaturen er også ok igen. Tallet er nede på 11,9 i dag (20,4 i går) så det er bare dejligt.

I morgen går det løs igen, så er ferien forbi på intensiv og de går vist i gang med at operere igen. – planlagte operationer. Der har dog været en pige i dag på den anden stue, men hun er væk igen. (I himlen, ikke et hjertebarn men deroppe har de større børn der fejler andre ting og som skal have hjælp med vejrtræningen. Men hun sov ind for nogle timer siden, 11 år gammel).

Kl. 20.20:
Nåe ja, i dag har vi været 2 måneder på intensiv :S Som tiden dog går, man kan egentlig ikke finde ud af hvor tiden bliver af. Nogle gange når man står op syntes man der er enormt lang tid til aften, men så når vi kommer til aften så syntes man dagen er gået hurtig alligevel.

Endnu engang tak til alle dem der støtter os og tænker på os. Og endnu engang beklager vi den kontakt til folk vi ikke er så gode til lige nu. Vi vil også gerne sige tak til alle dem der har besøgt os herude, det betyder meget for os.

Nu til hvad der er sket her i eftermiddag/aften. Zander har igen været i bad, til han var næsten opløst for han nød det bare helt vildt. Hans temperatur er en anelse højere nu så det er spændende hvad de infektionstal viser i morgen. Zander var i morges på lang tube cpap i 4 timer og 20 min. Så kom han på igen kl. 11.20 og er det endnu på trods af at han har haft et par mave ture. Altså har han været på i over 12 timer i dette døgn 🙂 🙂 🙂 Please forsæt sådan, i den rigtige retning. – men man tør ikke rigtig håbe og tro på det er nu det kommer til at køre. Man sidder egentlig lidt og venter på skubbet tilbage kommer. Det har efterhånden prøvet mange gange, og derfor frygter man det enorm meget.

3 tanker om “2 måneder på intensiv i dag… – hvor længe mere mon det bliver?!?!”

  1. Hej Tanja.

    Pyhha – jeg var lige ved at blive nervøs over de manglende opdateringer. Men – jubiiii – alt er jo i skønneste orden 😮
    Nej hvor vil Zander fremad nu. Det er superdejligt at høre om ting der fjernes, skrues ned for, trappes ud af, og infektionstal der falder 😮
    Har også set de nyeste billeder af Zander. Han er jo en tæske lækker charmetrold – lige til at nusse 🙂
    Jeg elsker babyer, og skulle du (mod forventning) blive træt af ham, så sender du ham bare nordpå til mig 😉
    Hvor må det være dejligt, at det ser ud til at lysne forude efter 2 lange, og hårde måneder på Intensiv. Det er utroligt, hvad i har måttet lægge krop, og sjæl til efter i blev forældre. Håber virkelig i snart får lov til, at få en normal babyhverdag igen 🙂

    Og puhha med pigen, der måtte forlade verden alt for tidligt. Jeg kunne regne ud, at hun er en hvis skæbne jeg har fulgt lidt med i på libero.dk Så sørgeligt 🙁

    Kram Helle

  2. Hej begge

    Hvor er det bare dejligt at høre at det går så godt – og det bliver det selvfølgelig ved med 🙂

    Og hvor den lille Zander elsker at bade 😉

    Hilsen Mads og Line

  3. HEJ KÄRE ALLE TRE

    Hvor blir jeg glad over at läse at det går fremad for Zander og jeg håber så inderlig nu at det vil fortsätte göre det hele tiden uden flaer bagslag nu – for dem har I så sandelig haft nok af synes man jo. Vi snakker ofte og meget om jer heroppe alle sammen og må sige at vi beundrer den råstyrke I lykkes finde frem hver gang det bakker igen. Håber I selv også får den stötte og hjälp til bearbejdning I behöver ? PUHA at höre om et barn som dör allerde som 11 åring – det er hårdt og specielt når man selv har börnebörn som Saga som närmer sig samme alder så tänker man jo – tänk om det havde väret ….. helt utänkbart.

    MASSER af knus og varme tanker fra os Moster Dorte o familjen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.