Åbnede øjnene :)

Åbnede øjnene 🙂

Tirsdag d. 17-11-2009                                                                                                                                                          

Til middag er der intet nyt, det må vi tage som et tegn på Zander er stabil. Zander har dog stadig en del væske i kroppen, sygeplejerske Lone siger dog de ”hiver” det ud de skal med dialysen.
Inden vi gik i seng i går aftes snakkede de om at de ville give ham noget at sove på. Det viste sig så her til morgen at det ikke havde været nødvendigt alligevel J

Her ved middagstid har vi lige være oppe og se til dig, vi snakkede med lægen Rolf og vi fik af vide følgende skulle ske:

  1. Trappes ud af hjertemedicinen
  2. Du får lidt mere sovemedicin mens de hiver den ud af navlen og putter nyt ind i armen (a-kanylen)
  3. I løbet af de næste dage vil de også samle de steder du får medicin ind til ét sted. – enden i halsen eller lysken. (cvk)
  4. Alt det væske du har i kroppen er ikke farligt, Rolf var positiv overfor det nok skulle komme ud J
  5. Have sonde ned i tarmen så maden kommer direkte derned og få tarme i gang (det lykkedes så ikke viser det sig senere på dagen)
  6. Du trækker vejret rigtig fint selv (sagde Rolf). Vi kan ikke huske det præcist men mener det var positivt i forbindelse med hjertet.

2 og 3 er nødvendige da der er risiko for infektioner når de kanyler kommer til at ligge alt for længe. Lone sagde dog at det skulle være utroligt hvis han slap helt for infektioner med alle de huller han har. Men det er noget de har prøvet mange gange før så det stoler og tror vi på at det nok skal gå hvis han skulle ske at få en infektion.
Der kan gå nogle dage inden de kan se hvordan du reagere på de forskellige ting bliver nedtrappet. – kan jo være du ikke kan undvære det, men det håber vi du kan.

JUBII du åbnede/blinkede lige hurtigt med øjnene da vi var der oppe.

De kloge (alle de forskellige læger og kirurger) har møde nu om situationen, men vi tror ikke der bliver nogen operation nu. De vil jo gerne vente et par år – derfor de gør som de gør nu.

Her kl. 20 snakkede vi lige med en af de kloge. De tager det dag for dag, de vil som sagt gerne vente med en operation til han er lidt større.

Zander er selv begyndt at tisse, så der er ved at være gang i nyrerne. Så nu holder de et par timers pause med dialysen. Væskene der er tilbage i kroppen sidder nogle trælse steder og det vil de (selvfølgelig) stadig gerne have ud.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.