Laktaten stiger :(

Laktaten stiger 🙁

Onsdag d. 18-11-2009

Vi har lige været oppe og sige godmorgen og snakket med hende der har passet dig i nat. Det er gået rigtig fint i nat. Zander har tisset fint selv og der er kommet fint med væske ud via dialysen.
Zander er begyndt at bevæge sig noget mere, Jannie (sygeplejersken) siger han er kilden under fødderne. Han giver også udtryk for noget han ikke kan lide – f.eks. når han skal suges.

Hjertemedicinen er nede på 0,8 ml/t, fra 1,5 ml/t.

Nu har vi lige været oppe og kigge til Zander igen J Mor er rigtig glad – ja også far for den sags skyld. Zander åbnede øjnene JJJJJ

Zander har tabt ca. 100 g siden i går. Tisser stadig flot og nu er der også kommet gang i tarmene tyder det på – JUBII.
Der er stadig mange ting der kan ændre sig, men vi ser det positive mens det er her J

Dit mælkesyretal (laktat) er alt alt for højt. Tallet er 8, og det er ligesom hvis vi motionere f.eks. cykler indtil vi falder af cyklen. Du begynder at åbne øjnene mere og mere.

Det kan være du skal til at have morfin igen fordi mælkesyren er så høj. Morfinen skal hjælpe dig med at slappe af.

Nu begynder du at få lidt væske igen og lidt vanddrivende. For at se om det kan hjælpe lidt på tallene. De holder pause med dialysen lige nu.

Her ca. kl. 22 har Zander fået lagt et cvk ind i halsen. Cvk er en kanyle ind i en åre. Cvk’et skal de bruge til at give medicin igennem. Han har stadig en a-kanyle i armen til at tage blodprøver fra. Zander får lidt morfin igen og lidt hjertemedicin, det er dog en anden slags hjertemedicin. – tallene er allerede på rette vej igen J

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.