Maven igang.

Maven igang.

Søndag d. 22-11-2009

Det har været en stille nat. Zander vågner som regel når vi kommer op 🙂 Zander er også begyndt at møve lidt, ikke altid fordi han er utilfreds. Vi så lige din laktat, det var kl. 05.30. på 1,7 🙂
Maven er ikke helt i gang. Maden forsvinder meget langsom – men når han prutter kommer der lidt ud.

Så har der været stuegang. Det var en positiv en af slagsen, og endda tidlig. – allerede kl. 10.00 ;o)
Planen nu er at Zander selv skal i gang med at trække vejret og have gang i maven (mad) – det med maden kan godt tage en dag eller to. Sygeplejerskerne skal bare give dig mad op til der er 10 ml. i maven, dog ikke 10 ml. af gangen men 2 eller 5 ml.

Laktat kl. 10 var 1,6. Zander havde afføring ved 9 tiden. Det var som tjære, ligesom nyfødte har. Nok en smule grøn, men det var der 🙂
Nu er det spænde hvordan Zanders krop reagere nu han selv skal til at trække vejret noget mere. Om laktaten kan ske at stige. Hvis dette går godt, begynder de muligvis at røre lidt ved medicinen i aften.

Zander er stadig stabil her til aften 🙂 Der er også lidt mad der er kommet videre i systemet. Ved 17 tiden var din laktat på 1,4.

Jubii en glædelig nyhed udefra. Vi har lige fået afvide at Lene og Kenneth blev gift på rådhuset Zanders fødselsdag. 🙂

Sikke de ting der skete da vi var oppe ved Zander sidst (kl. 19.00). Der blev ændret på morfin (fra 2,0 ml/t til 0,1) og sovemedicinen blev ændret (fra 0,5 ml/t til 0,3). Der blev også ændret lidt på respiratoren, men den har vi ikke så meget styr på endnu. Men de ændrede på den for at sætte dig til at trække vejret lidt mere selv. Næste gang vi kommer op til dig skal vi være med til at vaske dig lidt.

Så er du blevet vasket lidt, hold da op du blev utilfreds/hidsig. Det bryder du dig bestemt ikke om.
Det ser ud som om din mave er så småt på vej i gang, da mælken forsvinder fra mavesækken. – ikke så meget, men lidt har jo også ret.

En rigtig god og stabil dag
Spændende hvad natten bringer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.