Zander holdes i denne tilstand nogle uger så han kan blive større.

Torsdag d. 26-11-2009

Vi håber og tror på det bliver en god dag i dag.

Der har været stuegang nu, ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive om den. Mor syntes den var lidt negativ men det syntes far ikke. Rolf sagde noget som har gjort mig utryg nu – ved ikke om jeg hørte rigtig. Lige nu tager vi dog tingene stille og roligt. På tirsdag skal Zander igen tages op på hjertekonferencen. Der er meget stor risiko ved en operation nu, så hver uge tæller så han kan blive det større. Vi håber og tror på det hele nok skal gå, men frygten er der.

Zander bliver nu øget i mad, til 10-15 ml. Så håber vi ikke det påvirker laktaten. Nu får Zander hjertemedicin gennem sonden. Så nu begynder de at skrue ned for den der køre i pumpen.

Har en underlig følelse i kroppen.

Som det kan læses har det været en stille og rolig dag i dag. Vi er afventende, men umiddelbart lader de Zander være som  nu de næste uger så han bliver større inden en operation.

Sidste måltid fik du 15 ml, spændende hvordan laktaten reagere på det. Nu vil vi op og sige godnat – håber kun der er positive ting at skrive bagefter.
Der er lidt positivt at skrive. Zander har de sidste to måltider fået 15 ml mælk. Samtidig er hans tal stadig fine 🙂 (laktat på 1,3). Nu håber vi bare det holder .

Her i aften (siden kl. 12) har de ikke lukket noget væske ud af bughulen, men det vil de jo også helst undgå. Der er dog stadig noget væske i kroppen, det kan stadig tydeligt ses når Zander bliver vendt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.