Hørelsen fejler ikke noget

Torsdag d. 25-03-2010

I dag har vi været i Århus, på det andet universitets hospital for at få Zander høre screenet. Det nåede han aldrig at få ham tjekket i Viborg da han blev født. Men alt var heldigvis som det skulle, så Zander har ingen undskyldning for ikke at høre efter J De tjekkede også lige om han havde fået noget af det medicin/penicillin som kan påvirke hørelsen og det har han ikke.

På tirsdag skal vi til kontrol på Skejby igen, denne gang er det hovedsagligt for at tjekke vægten nu Zander er kommet af med sonden. Så håber vi bare han har taget på. Har han det skal vi i gang med at prøve grød i påsken JJJ De tjekker ham nok også på alle led og kanter nu han er det. For det gjorde de ikke i mandags da vi var til kontrol. Der var det bare vægten og hans trivsel de var interesseret i. På tirsdag får nok også af vide hvad de har tænkt sig med den næste operation. Om det er meget snart eller der går noget tid endnu. Zander blev nemlig diskuteret igen i tirsdags til konferencen.

På søndag skal Zander fremstilles i kirken, og mor bliver 25 år. – gamle kone J Det er en dag vi glæder os rigtig meget til. En glædens dag, for hold op en start vi har fået som forældre og Zander har haft en hård start på livet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.