Tankerne dagen efter den hårde besked.

Ja nu har vi haft tid til at fordøje beskeden vi fik i går. Det er stadig utrolig hårdt. Der ryger mange tanker igennem hovedet på os. Specielt mig. Mads er mere afslappet og helt sikker på det nok skal gå. Jeg er mere nervøs og frygter.

Frygten er helt forfærdelig. Ved ikke hvordan den skal bearbejdes. Det bliver jo nogle lange uger/måneder den næste tid.

Jeg tænker meget på om det kan ske at være den sidste tid vi har med vores elskede Zander. MEN SEÆVFØLGELIG ER DET IKKE DET TANJA. Men svært ikke at tænke tanken.

Det skal nok gå, der er bare lige en operation og et intensiv ophold der skal overståes. Vi har jo en rigtig supermand der vil livet. Det viste han jo sidst.

Han er også ved at være rigtig træt af sin mor. For hun vil kramme hele tiden og han vil altså lege. Og han kan ikke smile eller gøre noget sødt uden der kommer en tåre på kinden.

Arh, rart lige at lufte tankerne.

2 tanker om “Tankerne dagen efter den hårde besked.”

  1. Tom for ord <3 <3 <3 .. Godt at i holdt modet højt trods alt .. Alle de varmeste tanker til jer i denne svære tid

  2. Det er uretfærdigt at Lille Zander skulle igennem al det. Utrolig køn dreng, og sidder her og kan slet ik stoppe tårene med at trille ned ad min kind i stor forargelse over jeres uheldige situation. Følger virkelig med jer, og synes i er og har været utrolig stærke. Håber jeres fremtid bliver så fantastisk, for det fortjener i efter sådan en hård tid. Og varme tanker til jer og til Zander, som hygger sig med de andre engle i himlen <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.