Mundstimulation påbegyndes.

Lørdag d. 28-11-2009

Fik ikke skrevet om i går aftes. –men det var stille og roligt. Vi var med til at vaske og skifte Zander igen. Det var rigtig hyggeligt, han blev slet ikke sur.
I går var Zander samlet vågen et par timer, det var dejligt at kunne se hans øjne og hygge lidt med ham på den måde.

Vi har nu været oppe og sige godmorgen. Natten har forløbet stille og roligt, Zander har været vågen et par timer. Jeg ville gerne de havde haft ringet nu han var så meget vågen, men det gjorde de desværre ikke.- de mente jeg skulle have lov og sove og jo ikke til at vide når han vågner hvor længe han vil være vågen.

Nu har der været stuegang, der var ikke de store ændringer. Muligvis en lille øgning i mad men det er de ved at regne på nu. Men ellers er Zander stabil og er vågen ind i mellem. –det er rigtig hyggeligt når han er vågen.  Han er nu øget i mad, han får nu 20 ml af min mælk og det hele forsvinder. Alt i alt er Zander stabil lige nu og det går godt. Vi håber og tror på det nok skal forsætte sådan.

I dag har mor og far været udenfor sygehuset. Det var ikke nemt for mor, jeg tænkte hele tiden på lille Zander.

Her til aften har mor lært mundstimulation og det gik rigtig fint. Kunne mærke han tog godt rundt om lillefingeren. Så må vi bare håbe han også snart vil tage sutten. Det har han ikke rigtig villet indtil nu.
Vi vaskede igen Zander her til aften, det var igen rigtig hyggeligt. Han var vågen i cirka 1½ time. – inden da havde han også sove i cirka 5 timer. I dag fik Zander vanddrivende gennem sonden, skal da lige love for det satte gang i tisseriet. Det blev til hele 55 ml. på en time. Minna som var sygeplejerske i dag, og hun lavede noget gymnastik med Zander, det tog han meget pænt.

Nu vil vi op og sige godnat og håbe på det bliver en god nat – og dejlig dag i morgen hvor vi skal vise Zander frem til det første hold venner. – nemlig Lene og Kenneth.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.