Zander 5 måneder :)

Mandag d. 12-04-2010

HURRA HURRA HURRA i dag bliver Zander 5 måneder. Sikke nogle måneder, ikke lige den start vi regnede med at få som forældre. Men så uforudsigeligt er livet, det glemmer man bare. På trods af alt det vi har været igennem har det været det hele værd for vi elsker Zander mere og mere for hver dag der går. Man undrer sig over hvorfor man i alverden ikke har fået sådan en lille guldklump noget før.

Nå men som situationen er nu er Zander stadig uden sonde J Han spiser stadig ikke så meget men han tager på. Han tager ikke meget på – cirka 100 gram på 14 dage – men som de siger på Skejby, så længe han tager lidt på, er veltilpas, skider og tisser så er de ikke bekymret.

Mht. hjertet er der ingen ændringer. Det eneste er at d. 20. april 2010 skal Zander have en indvendig hjerte scanning hvor han skal i fuld bedøvelse. Den er vi meget spændt på, men det skal vi ikke være siger lægerne. Ikke få selve måden undersøgelsen bliver fortaget på, men vi må gerne være spændte på resultat af den. Altså for hvad de kan gøre for at hjælpe ham og lave den forsnævring der er. Men for at de ved hvordan de skal gøre det er de nød til og skal ind og se hvordan det ser ud. Den scanning foregår gennem spiserøret. Det undrede vi os meget over til at starte med, men det er simpelthen fordi spiserøret er så nem at se igennem for scanneren. Så nu går vi spændt og venter på hvad den scanning viser og hvornår operationen skal være. Den vil gøre at Zander ikke ”hiver” sådan efter vejret og svede så meget når han skal spise. Men vi er selvfølgelig meget nervøse for den respirator han skal i under sådan en operation og de efterfølgende timer. Det tidligere forløb sidder jo stadig i kroppen.

I dag var alle os mødre fra venne kræsen samlet for første gang. Vi var 6 i alt, kun en der ikke har født endnu men har termin her om 4 uger. Kan godt se Zander er lille i forhold til de andre børn. Selvom nogle af dem er yngre er de større både i vægt og længde. Men det er jo et eller andet sted klart nu han først nu skal lære og spise og måske er blevet overfodret mens han havde sonden. For da Zander havde sonde fulgte han en lang periode sin vægtkurve på trods at opkastningerne. Nu skal vi finde ud af hvad der gør Zander ikke rigtig er større om det er hjertet eller det er genetisk. Nu kan vi heller ikke længere forlange han øger vægten så meget som de første par måneder. De første måneder er der der er de største vægt stigninger og når de kommer til cirka 4 måneders alderen bliver kurven mere jævn.

Barnedåben og mors 25 års fødselsdag d. 28. marts 2010 gik rigtig godt. Zander sov i kirken, det var dejligt vi havde nemlig frygtet at han ville skrige pga. den høje lyd. Da vi kom hjem var Zander ked af det. Tror det var de mange mennesker som forvirrede ham og derfor havde han svært ved at finde ro og sov kun lidt af gangen og ville ikke rigtig spise. Men det tog ikke anden en dags tid så var han inde i vores normale rytme igen efter den dag.

Det var vist den nyeste opdatering herfra.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.