Dagen for operatioen som ikke blev til noget.

Torsdag d. 03-06-2010

Så kom dagen endelig vi havde set frem til med mange blandede følelser. I går morges havde Zander lidt feber men det slog vi hen for det ville sikkert være væk her til i dag. I aftes var den så 37,9 og det tog vi som udgangspunkt at det var okay, vi skulle kun ringe hvis den var over 38.

Zander havde en meget urolig nat med lidt opkast og derefter sult, men han måtte ikke få mad da han var fastende pga. operation. Vi tog morgen temperaturen allerede kl. 5.30 da vi var oppe og han ikke ville sove. Der var temperaturen 38,3 så allerede der var vi klar over det vist ikke blev i dag. Temperaturen var uændret da vi kom på A7 kl. 7.45 så narkoselægen blev tilkaldt. Det viste sig at være Rolf som vi havde håbet. Han ville snakke med Carin (kirug) om operationen skulle gennemføres. Dilemmaet vat at der i blodprøverne i mandags ikke var tegn på infektion. Det blev besluttet at vente med at operere. Det er jo en høj risiko operation og skulle operere hvis der nu var en infektion ville ikke gøre det bedre. Så for en sikkerheds skyld blev den aflyst i dag og flytte. Vi frygtede så den ville blive flyttet flere uger den blev heldigvis planlagt til at skulle foregå allerede på tirsdag J Det var vi glade for.

Beskeden om at de ville vente med at operere var alligevel træls at få. Troede ikke man kunne blive skuffet over sådan en meddelelse, for havde jo været nervøs og frygtet for denne operation. Men på den anden side havde man også sat næsen op til det så godt som man nu kunne.

Vi skal dog blive på Skejby i dag, og tage temperaturen, siden har den været 37,5, 36,6 og 37,3. Han fik taget blodprøver i morges også men de viste ikke noget. Så der er ingen infektion. Tidligere har vi dog set han kan ske at have temperatur stigning om morgenen og væk om aftenen. Men det ved de jo ikke her og de vil være sikker. Selvom vi skal blive på Skejby til i morgen har vi dog fået lov at sove på patienthotellet sammen med far J Så skal vi bare komme derop i morgen tidlig ved 8-tiden så han kan få medicin der. I morgen tidlig skal vi lige tage temperatur igen.

Så planen er at vi i morgen kommer hjem i weekenden og skal muligvis tage temperatur morgen og aften (selvom vi ikke får bud på det gør vi det nok alligevel). Mandag skal vi komme herud igen 9/9.30 hvor der skal tages blodprøver igen. Hvad der mere skal ske ved vi ikke endnu. Men mon ikke han bliver tjekket godt igennem igen. Mandag skal vi så sove på patienthotellet igen hvor Zander igen skal faste fra 02.15. Og så operation tirsdag. Nu skal weekenden bare gå hurtig. Vi frygter selvfølgelig hele forløbet, men nu skal det bare gøres så vi kan komme videre og få vores glade dreng igen med et bedre hjerte J Så nu venter vi på det bliver tirsdag – en meget lang tirsdag. Håber så bare det videre forløb glider let uden de store komplikationer. Men når vi kommer hjem skal der nu ikke pakkes det helt vilde ud. Det skal jo pakkes ned igen meget meget snart.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.