15 tanker om “Smuk Engel (Zander død)”

 1. hej med jer…

  vil lige fortælle jer at det er vel nok en sød lille engel i har fået skabt jer, han er virkelige kær.
  sikke nogle rigtigt gode billeder i har et godt minde af ham og er ikke i tvivl om at i aldrig glemmer ham, jeg sad lige så billederne og tårerne trillede ned af min kind at jeg måtte have mit eget album frem af vores lille pige, jeg kan kun sige med alle de billeder og minder i har af ham, skal det nok blive nemmere men selvfølgelige er vejen hård og bumlet. i skal tage den tid det tager der er ingen der rykker i en.

  kæmpe knus herfra

 2. Hvor er han dog bare smuk. Jeg synes at det ser ud som om han smiler. Puha billederne af kisten bragte mange minder frem fra min søsters begravelse. Jeg håber at i sammen kan komme igennem denne svære stund.
  Jeg ønsker alt godt for jer og håber at lille Zander er et sted hvor han kan kravle rundt uden besvær.
  Knus herfra

 3. Kære Tanja og Mads. Jeg kender Jer ikke personligt, men har fulgt med på sidelinien (både her og på min-mave.dk -novembergruppen) Det glædede mig hver gang at læse, at Zander var så stærk.
  Denne triste ting, at I har mistet Zander alt alt for tidligt har berørt mig utrolig meget, mere end noget andet! Jeg har, siden dagen jeg læste den triste opdatering, grædt og grædt og grædt. Intet i verden er mere uretfærdig og uforståeligt end det I har været igennem, og det som I nu skal igennem! Jeg græder med Jer, og beder til at Jeres lille Zander nu har det godt hvor han er 🙂

  Zander, en smuk SMUK lille dreng!

  Kærligst Berit

 4. Har også fulgt med på sidelinjen og virkelig grædt og grædt på jeres vegne. I er så stærke som forældre, jeg ved slet ikke om jeg ville kunne klare alt det som i har gået i gennem. I har bare gjort det så godt for Zander og jeg er sikker på at Zander har sat pris på alt hvad i har gjort for ham og den tid i har haft sammen. Han ser så dejlig fredfyldt ud, det ligner mest af alt at han bare tager sig en lur, hvilket han jo også gør, den er bare lidt lang. Men når han vågner er han et godt sted i himlen og kigger ned på jer og smiler, for han elsker jeg stadig ligesåvel som i elsker ham.

  Med kærlig hilsen Signe

 5. Sikke en smuk engel i har fået Jer. Kender Jer ikke, men jeres historie har berørt mig på det dybeste. Som mor en til lille søn ved jeg selv hvor stærk moderfølelsen til ens barn er, men kan ingen måder sætte mig ind i, hvor svært og urimelig det har været, at skulle igennem den kamp i har været.
  Det er et fantastisk minde I har fået skabt jer af jeres lille søn, den har berørt rigtig mange på MM.

  Håber for jer, at I kommer gennem en god sorg proces, og dermed kommer ud på den anden side som stærkere mennesker – til trods for det store tab I har haft. Men hvis der er nogen der kan klare det, tror jeg helt bestemt at det er jer, denne her side, viser jo blot hvor gode I har været til at håndtere Zanders kamp, og hans alt for tidlige død.

  Kærlig Hilsen Anne

 6. Hej Mads og Tanja.
  Jeg kender jer slet ikke, men har ligesom de andre piger fulgt jeres histiorie via bl.a. min-mave.dk. Jeg har slet ikke ord for, hvor forfærdeligt dette er, det er slet ikke til at forstå. Den stakkels lille guldklump, hvorfor skulle verden være så hård for ham. Jeg kan næsten ikke se skærmen nu, for bare tårer.

  Føler med jer, hvert et sekund.

  Kram fra Tanja

 7. Hej Tanja og Mads.

  Nu har jeg gået som katten om den varme grød i nogle dage, og kunne ikke helt finde ud af, om jeg skulle vove mig til at se billederne af engel Zander. Men som i nok kan regne ud, endte jeg med at kigge i mappen. Det er simpelthen så sørgeligt, og jeg kan slet ikke finde ord for, hvor ondt det gør mig, at Zander ikke kunne leve længere. Det rammer mig dybt i hjertet, jeg er virkelig rystet. Lucas har jo til dels de samme fejl som Zander, og – ja jeg frygter for hans videre skæbne.

  Nå men når det er sagt, så vil jeg give dig ret Tanja. Zander er virkelig en smuk, smuk engel. Han ser så fin og fredfyldt ud, præcis som du beskrev det. Det er ikke til at fatte, at det fine lille ansigt ikke skal smile til jer mere. Nøjj hvor er det hårde billeder, af den lille dreng som SÅ gerne ville livet, men som kom til verden med nogle meget dårlige odds 🙁

  Jeg håber i hjælper hinanden igennem denne hårde tid, ligesom i gjorde det, da Zander kæmpede på Skejby.

  Kram fra Helle.

 8. Ord kan ikke beskrive hvor tragisk det er, at I har mistet jeres elskede Zander. Mit hjerte bløder for jer og ham, og jeg har grædt mange tårer, mens jeg så billederne igennem. Han er en virkelig smuk engel!

  Mange tanker fra Mette

 9. Jeg har, som mange andre, fulgt jeres historie om Zander via. MM. Det gør mig usigelig ondt at I har mistet jeres smukke, smukke dreng. Billederne er så fine og fredfyldte, men åh hvor mit hjerte bløder når jeg ser dem!
  Jeg håber at Zander tænder alle himlens stjerner, så I sammen kan finde ud af mørket!

  De kærligste hilsmer fra Pia

 10. Smukke smukke Engle Zander. Zander ser fin og meget fredfyldt ud. Han er nu uden smerter, fri og kigger ned til sin elskede mor og elskede far.

  Kærlig hilsen
  Alexandra

 11. Kære Tanja og Mads
  Hvor er han smuk og hvor ser han fredfyldt ud jeres lille Zander. Jeg er sikker på han sidder oppe i himlen og kigger ned til sin elskede mor og far.
  Jeres historie har rørt mig dybt (jeg har fulgt lille Zander i novembergruppen på MM), og hvor har i alle tre bare været seje hele vejen igennem forløbet. Hvor er livet uretfærdigt nogen gange.
  Jeg tænker på jer
  Knus Pernille

 12. Jeg er tom for ord. Jeg ønsker jer det bedste fremover. Jeres historie og jeres desværre al for korte liv med Zander, røre mig virkelig dybt. Jeg sender jer de varmeste tanker til jer!
  Venlig hilsen fra en mor fra Roskilde

 13. Kære jer…

  Jeg kender jer ikke personligt, men har som andre fulgt med på sidelinien fra MM. Jeg sidder her med tårerne trillende ned af kinderne… Jeres historie og jeres svære farvel til Zander rører mig dybt og inderligt. Hvor var han dog en smuk dreng! Himlen har fået en skøn lille engel, og jeg kender to legekammerater, som tager godt imod ham deroppe.

  Mange varme og kærlige hilsner fra Sus

 14. Kære Tanja og Mads.

  Jeg har fulgt jeres og Zanders kamp for livet både på MM og her, og det gør mig så frygtelig ondt, at jeres lille supermand måtte opgive kampen! Det smerter dybt ind i hjertet….

  Mange tanker og hilsner, Louise

 15. Hej Tanja og Mads.

  Først vil jeg lige sige, at jeg ikke kender jer personligt og, at jeg kom på hjemmesiden her ved et tilfælde, på min-mave.dk

  Der næst vil jeg sige, at hold op hvor må det være hårdt for jer. Sidder her, har læst alt I har skrevet herinde og så set billederne af Zander i rækkefølgen fra han blev født til han blev en smuk engel. Jeg sidder med kinderne drivvåde, måtte vække min kæreste for jeg havde brug for et kram. Hvor er det hårdt at læse jeres historie og så se de dejlige billeder af jeres søn. Har selv en på 8 måneder. Det er så urealistisk. Zander var en virkelig smuk dreng, og så sødt et smil og øjne på billederne. En stjerne!!
  Jeg vil ønske jer alt held og lykke fremover og det bedste på jeres vej.

  Tak fordi I lader dem som vil, følge jeres historie og liv i den tid det stod på.

  Mange kærlige tanker og knus

  Diana Westergaard.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.