Søndag på intensiv.

Søndag d. 13-06-2010

Ringede til morgen op til sygeplejersken som havde passet Zander i nat. Zander er begyndt at få noget mere sovemedicin igen for pulsen ville ikke falde ned og temperaturen steg stadig. Det har vist hjulpet på det nu. Så lige nu er det vist feberen der driller og forsinker alting. Selvom sovemedicinen er skruet op er han stadig vågen.

Så har der været stuegang. Feberen var lige oppe på 39,6 men nu er den på vej ned igen og på 39,1. Pulsen er stadig lidt høj men det kan også skyldes han mangler lidt væske. De har hevet så meget væske af ham at det nu kan ses på vægten da han jo vejede 5300 g i går. Så i dag fået han noget blod og det kan hjælpe både på feberen og pulsen. Der er nu blevet slukket for sovemedicinen og så må tiden vise hvad der sker. Den hjertemedicin han fik IV før er nu sat på pause da blodtrykket faldt rigeligt på det captopril han fik pr. sonde. Det smertestillende medicin røre de ikke ved i dag nu de har slukket for sovemedicinen. For får han abstinenser ved de hvad det er, det ville de jo ikke hvis der var rørt ved dem begge.

På respiratoren ser det også godt ud og Zander har rigtig fine tal. Infektionstallene er stadig faldende men ikke helt nede. Derfor giver de også stadig antibiotika, det gør de også nu de har alle de huller de har med a-kanyle osv. for dem vil de helts ikke undvære derfor giver de det for at undgå infektion i stederne.  Kommer muligvis ud på lang tube cpap senere i dag, men lad os nu se hvad der sker. Tør ikke håbe for meget, man bliver bare så skuffet selvom det i forvejen er gået noget fremad. I mad får han nu 60 ml gange 8.

Faren er ved at være på toppen igen, men nu begynder mor at snotte og ondt i halsen. Håber ikke det bliver så meget som faren var.

Så er der lang vej til lang tube cpap igen. Han har haft en skidt eftermiddag, hvor han er dykket meget i iltning og de har været nød til at skrue noget op på respiratoren. Så der er desværre stadig lang vej ud af den. Tror måske de tager et røntgen her engang for at se lungerne for dem der driller.

Så har vi sagt godnat oppe ved Zander. Han har det bedre igen nu, men det svinger stadig lidt. Der er nu taget et røntgen billede og det begynder at være pænere. Vi kan fornemme de også tror der er lidt vand på lungerne og det driller. Billederne er som sagt pænere men ikke helt gode endnu.
Vi var med nede og se billederne fra den sidste tid og man kan godt se forskel men også se der er noget hvid endnu. På et af billederne er over- og underkæbe lige kommet med, og der er tænder på vej. Så mistanken er ikke helt ved siden af. Vi kunne se mange af tænderne men 4 stk. så ud til at ligge lige under overfladen 🙂

3 tanker om “Søndag på intensiv.”

  1. Hej igen, I 3.
    Håber der nu er ved at være ro på igen, så I kan få sovet godt i nat og have kræfter til endnu en dag. Vi følger jer alle sammen og sender alle gode tanker!
    Knus, Christa

  2. Hvor dejligt at se han er vågen:-)
    Og godt det går fremad igen
    Ang det med tænder så fik malthe sin første tand efter sin sidste operation hvor han også var 7 mdr;-)
    Bortset fra feberen er det smart de får den første når de alligevel er smertedækket;-)

  3. Hej alle tre käre.

    Håber ikke det bliver til mere med din forkölelse Tanja for I har sandelig brug for alle kräfter I kan finde i denne tid. Vi er med jer i tankerne og önsker SÅDAN at det snart må blive rigtig stabilt med den lille Zander.
    Sov rigtig godt alle tre Nat knus herfra os alle Moster Dorte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.