Tak

Hej alle sammen.

Vil bare sige tusind tak for alle de kommentare vi har fået her på siden. Samt alle de positive ord og ros. Det varmer at vide folk tænker på vores lille Zander og hans kamp. – og vores kampe som forældre til et hjertebarn og lange indlæggelse.
Tænk engang at i gider læse det vi skriver, mon i virkelig læser det hele. Noget af det er jo bare vores/mine tanker og frustrationer og ikke så meget som Zander. Men vi bruger jo også denne side som en slags dagbog og derved kommer af med nogle ting så vi ikke brænder inde med det. Alt er ikke skrevet så pænt/forståeligt for det er jo tankerne her og nu. Noget af det kan også være svært at få skrevet forståeligt og lige som vi tænker det.

Men tusind tak alle sammen. Ingen nævnt, ingen glemt. 😀

4 tanker om “Tak”

  1. Hej med jer
    Selv tak og tak fordi I er så fantastiske at have så meget overskud. Jeg ved der er rigtigt mange som dagligt følger jeres og Zanders kamp og som flere gange dagligt tænker på jer.

    Knus fra Anja

  2. Hejsa.

    Selvfølgelig gider jeg læse om Zander og hans mors og fars kamp. Og selvfølgelig gider jeg kommentere, og prøve at opmuntre i den svære tid i har haft. Det er da det mindste jeg kan gøre, hvis det bare har hjulpet med til at gøre en hård tid, bare en lille smule lettere, så glæder det også mig 🙂

    Som mor til et hjertebarn ved jeg godt, at det kan være svært, både at rumme og at forstå alle de informationer man får af læger og sygeplejersker, når ens barn er indlagt. Og at opdateringerne bliver lidt rodede indimellem gør ikke noget 🙂

    Og selv tak forresten – fordi jeg måtte læse med. Faktisk har det også været givende for mig. Da jeg ikke selv havde overskuddet til, at sætte ord på Lucas´ kamp i sin tid, har siden her været en reminder, om hvordan det var. Og hvad der egentlig sker med ens barn i den tid, det befinder sig på intensiv. Både med henblik på behandlling, og også med medicin, respirator, c-pap osv.

    Jeg kan huske, hvor ensom jeg nogen gange var, da jeg var indlagt med Lucas på Skejby. Jeg ville ønske jeg havde haft bedre kontakt til verden udenfor, og nogle til at komme med lidt in-put. Så da jeg blev bekendt med jeres familie, og siden her – ja så måtte jeg bare prøve at være den som gav et opmuntrende ord med på vejen 🙂

    Kram fra Helle og co. ( Min mand er også blevet informeret om Zandera kamp, og han spørger selv til ham nu, hvis jeg har glemt at opdatere 😉 )

  3. Selvfølgelig gider vi læse om Zander :). Syntes det er en kanon side i har fået lavet, så vi bedre kan følge med i livet på Skejby.

  4. Hej

    Følger med hverdag . Og tjekker flere gange om dagen for opdateringer. De ting I skriver herinde gør det meget nemmere for os at forstå hvilken hård kamp det er I kæmper hver dag.

    Men der er også mange heroppe i Nordjylland der følger jeres kamp. Alle spørger til jer når de er sammen med os.
    Der er mange heroppe der i ny og næ sender en kærlig tanke mod Skejby 🙂

    Knus
    Jennifer, Charlotte & Tommy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.