De trælse ture er aftagende igen.

Mandag d. 30-08-2010

Kl. 10.00:
Ja der har allerede været stuegang 🙂 Det manglede også bare det ikke var tidligt i dag nu Zander er den eneste 😉 Der kommet to børn mere i dag så der går nok noget tid igen inden vi får så tidlig stuegang 😉
Der var ellers ikke rigtig noget nyt i dag. Infektionstallene er ved at være okay nede igen, i dag er den ene 9 så det der dejligt 🙂 De vil også i dette døgn afvande ham for at se om lungerne får det bedre. I dag har de igen ændret på respiratoren og trykstøtten er nu nede på 10 🙂 Nu skal vi bare lidt længere ned i PEEP inden han kan komme på lang tube cpap. Han har ikke rigtig haft nogen af de trælse ture siden i går ved middagstid. Han var træt af at komme op at sidde i sengen i går der sidst for eftermiddagen, men han blev slet ikke så træls at se på og fik ikke som sådan lufthunger der. Han syntes bare ikke det var sjovt. Da han så kom ned at ligge igen på siden var han i vældig godt humør og smilede helt vildt. Titte bøh er bare vældig sjov, bare det er mor eller far der gør det 😉 Ellers er der vist ikke så meget nyt, tiden skal jo bare gå.

En tanke om “De trælse ture er aftagende igen.”

  1. Hej alle käre tre

    ÅHH hvor dejligt at läse om titte böh lege og smil fra lille Supermand. Det er bare rigtig godt for Mads og dig også Tanja. NU håber vi på at det fortsätter fremad.
    MASSER AF TANKER O KNUSER Moster Dorte o familjen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.