1 år siden jeg gik fra på barsel – sikke dog et år.

Torsdag d. 30-09-2010

I dag er det 1 år siden jeg gik fra på barsel. Hvor er der sket mange ting siden da. Både gode og mindre gode. Det er et år vi aldrig vil glemme. Vi fik en vidunderlig søn, kæmpede en kamp som vi troede på men som vi desværre tabte. Det har været en lidt underlig dag syntes jeg. Med mange tanker. Det var underligt at gå og tænke at jeg egentlig er mor, mor til en skøn dreng. En dreng som desværre ikke er her mere og man ikke fik nydt nok. Jeg er mor…… Mor til en syg dreng, så syg at han ikke kunne livet længere en knap 10 mdr. Hvor er det hårdt. Savner ham.

I dag er også en dag hvor jeg for alvor skal ud blandt andre mennesker. Ikke bare i Bilka for at handle – hvor man kan gå uden om folk man kender. Men til motion, motion hvor der er nogen man kender og man ikke bare sådan lige kan flygte. Det bliver spændende. Plejer at være ked om aftenen, men bliver nok meget træt i hovedet når jeg kommer hjem. Kan slet ikke overskue lige nu man skal følge en instruktør, jeg kan ikke engang følge mine egne tanker og ”planer” lige nu.

Det var lige kort mine tanker i dag. SAVNER DIG SKAT!!!

En tanke om “1 år siden jeg gik fra på barsel – sikke dog et år.”

  1. Kære familie.
    Aner ikke hvad jeg skal skrive, men da jeg er omkring jeres hjemmeside dagligt, føler jeg at det er på tide at lægge en besked. Jeg kigger på billeder af Zander, og af jer, og kan slet ikke forstå at noget så grusomt skal hænde for nogen. Jeg følger med i jeres liv via hjemmesiden. Men mest føler jeg at jeg HYLDER Zander. Og takker ham for at han har levet, og har gjort så stort et indtryk på så mange mennesker. Al min respekt går til jer.. og til Zander…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.