Zander du er savnet.

Onsdag d. 29-09-2010

Elskede Zander

Nu er september måned snart slut. Måneden hvor vi sagde farvel til dig vores elskede skat. Det er over 3 uger siden vi holdte dig sidst. Nogle dage føler man det var i går og andre føler man det er evigheder siden. Længslen efter ham er enorm. Jeg ville gøre hvad som helst for at få lov til at se og røre dig igen. Savner virkelig den fysiske kontakt. Vi er kede af vi ikke holdt dig mere end vi gjorde. Men det gik så stærkt og vi var slet ikke klar over hvor det gik hen af. Men vi måtte heller ikke rigtig, de turde ikke rigtig at flytte dig nu du var så dårlig. Den fysiske kontakt var savnet da vi var indlagt, det kan jeg huske. Huske at vi ikke bare måtte løfte dig når vi ville. Når du sov skulle vi helst ikke komme for meget til dig for du skulle bare sove når du ville. Men nu er savnet endnu større og jeg troede ikke dengang det kunne blive større. Man skulle have rørt dig selvom du sov, men det gjorde vi ikke. Der er mange ting vi tænker over nu, men vi kan ikke gøre noget ved det. Vi har så meget kærlighed vi ikke ved hvor vi skal af. Vi sender alt det vi kan mod dig, men mon du får det.

I dag har vi hentet ”dig” hjem. Vi har valgt at få urnen med din aske hjem indtil den skal i jorden. Det havde vi det bedst med. Kan også være det er en god ting i vores bearbejdelse at se urnen og tænke på du er der. Det er virkelig slut. Vi har valgt urnen skal ned d. 6. okt. som jo er den dag hvor det er en måned siden du blev en smuk engel. Din sten ved vi ikke endnu hvornår kommer, men den bliver rigtig fin.

Vi savner dig helt enormt lille skat. Fremtiden er uoverskuelig lige nu. Vi vil gerne du bliver storebror, men når den tid er, kommer der endnu flere tanker. Den tid vil ikke kun være glæde det ved vi. Vi ved også det ikke kan erstatte dig. Graviditeten bliver lang, fuld af bekymringer og savn. Når den lille så er kommet til verden forsætter tankerne og bekymringerne. Vi har jo mistet vores elskede barn, og at miste flere kan jeg slet ikke overskue. Folk vil sikkert til den tid sige ”det sker ikke”, men faktum er at det er der ikke nogen der ved med 120 % sikkerhed. Vi må stole på lægerne når den tid kommer, og hvornår det er ved vi ikke. Det vil fremtiden vise. Men du vil altid have en særlig plads i vores hjerter.

Hver aften når jeg går i seng, får du en tanke og jeg snakker til dig. Tankerne begynder virkelig at køre rundt i hovedet der. Det er egentlig utrolig hårdt at gå i seng. I løbet af dagen tænker man på dig uendeligt mange gange, også de gode stunder hvor du smiler, leger, pludre og rækker ud efter en. Men om aftenen når man ligger i sengen er det bare dobbelt så hårdt selvom det egentlig er de samme tanker.

Haven begynder at være færdig. Det er ikke mange ting der mangler derude. Der bliver sået græs på fredag og i weekenden bliver fliserne forhåbentlig færdig. Du kan tro der er lagt mange timer ude i haven. Mormor og morfar har været her stor set hver dag når de har fået fri for at lave lidt. Den bliver så fin. Der skulle også lege stativ op derude, men det venter vi med nu. For der er jo ikke nogen til at benytte det. Så blev vi enige om at vente til du bliver storebror og det vil blive brugt der.

Du vil altid være i vores hjerter. Far starter på arbejde på mandag. Men jeg er slet slet slet ikke klar til at skal ud og have en hverdag. Jeg kan slet ikke forstille mig folk har en hverdag og verdenen bare forsætter sin gang uden for vores 4 vægge.

Ordsproget ”Tiden læger alle sår” tror jeg ikke så meget på, det er rimelig svært at se de heles og bliver til et ar.

Du er savnet lille skat.

3 tanker om “Zander du er savnet.”

  1. Åh, jeg bliver så rørt over de smukke ord du skriver ! Jeg har tudet på jeres vejne over hvor forfærdeligt det må være. Men han har fået fred og jeg er sikker på han har det rigtig godt der hvor han er <3 Han vil passe på jer og altid kigge efter jer.

    Jeg ønsker jer alt godt fremover og ønsker for jer at Zander en dag bliver storebror.
    De kærligeste tanker fra Merethe på MM (Meroh <3)

  2. Hej käreste ven – Tanja og Mads

    I er i mine tanker mange gange hver dag og jeg gräder ofte en lille stund over at lille Supermanden ikke fik lov at blive hos sin mor og far her på jorden. Kan slet ikke forestille mig hvordan I har det MEN at det må väre et forfärdentligt savn, tomrum og smerte er jeg ikke i tvivl om. Du skriver så smukt til lille Zander söde Tanja og jeg er sikker på at han hörer dig når du snakker med ham og at han er med dig/ jer hele tiden. Jeg vil gå ind på Mindet.dk og tände et lys for Zander – det plejer jeg ofte at göre.
    Ja kan tänke mig at der går mange fremtidstanker gennem hovedet også om den dag hvor Zander bliver storebror og der er ikke noget som vi alle önsker mere for jer. Der vil jo blive gjort alt for at undersöge at alt er vel og godt med den lille til den tid både för og efter födslen men som du også skriver der findes jo aldrig nogle garantier men I SKAL tro på til den tid at alt går godt og at I får et sundt og friskt barn – Zanders lillesyster /lillebror . Livet er på mange måder en satsning som vi ikke ved noget svar på för bagefter.
    MASSER AF TANKER OG KNUS Moster Dorte

  3. Kære Tanja
    Hvor er du god til at sætte ord på det hele, hvor er det hele uretfærdig at i skal igennem denne sorg, den smerte i har nu er det værste et menneske kan opleve !!! jeg tænker rigtig meget på dig og håber en dag vi kan ses ?
    Tanja jeg kan kun give dig ret i din sidste sætning, tiden læger ikke alle sår, et flig af hjertet vil for altid være væk,
    det lærer man så at leve med, men dette kræver meget tid !!
    Mange tanker fra Anja

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.