En måned siden Zander blev bisat.

Mandag d. 11-10-2010

I dag er det en måned siden Zander blev bisat. Det er en rigtig hård dag syntes jeg. Jeg får det værre og værre, jeg nærmer mig bunden med hastige skridt. Har grædt rigtig meget i dag, det svinger meget hvor meget jeg græder med tåre. I dag har jeg gjort det en del. Savnet er helt enormt og det eneste jeg vil er at have min søn i mine arme.

Gid der var nogen der kunne tage smerten man sidder med efter sådan et tab. Man føler sig helt tom og kold inden i. Kan ikke tage sig sammen til noget, vil ikke lave noget praktisk. Gør det egentlig kun fordi det er ligeså hårdt bare at sidde og lave ingenting. Hårdt fordi så sidder man og tænker, tænker over hvor skidt man har det. Det er også godt nok at gøre, men hvor kan man få sig selv langt ned. Jeg kan ikke overskue noget som helst. Gider ikke noget som helst. Selvom jeg laver noget kan jeg mærke jeg kommer længere og længere ned mod bunden. Så selvom det er hårdt at sidde og lave ingenting fordi man kan mærke man får det skidt, så gør jeg det lige så tit som jeg laver noget. For uanset hvad jeg gør, bliver sorgen og savnet større og større.

Det eneste man vil og ønsker er at få sin elskede dreng tilbage.

2 tanker om “En måned siden Zander blev bisat.”

  1. Hej

    Jeg kom tilfældigvis til at se en tråd på mm hvor du havde svaret og så I havde mistet jeres søn Zander. Gik så herind og læste og kiggede billeder og hold op hvor det bare ramte mig, græd uhæmmet, for det må simpelthen være det værste der kan ske, at miste sin øjesten.

    Sådan en tapper lille dreng han var ham Zander, det er godt nok vildt og så trist at han kæmpede forgæves. Jeg tager hatten af for jer forældre, I har simpelt hen været så stærke i tiden hvor I har været indlagt. Og nu sørger I, det er klart. Er ked af at I skal det igennem og håber bare I kommer hele ud på den anden side. En super skøn og tapper dreng I havde og dejlige billeder af ham. Så en masse skønne minder vil I altid have.

    Ville bare lige kondolere og ønske jer alt mulig held og lykke i fremtiden.

    Vh. Zarah (Jollybaby min-mave juli 07)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.