Sten på Zander’ lille have

Torsdag d. 28-10-2010

Elskede Zander. Så er dagen kommet hvor stenen er kommet på din lille have. Det er blevet en rigtig fin sten og lige som vi havde drømt om. Nu skal vi bare have den sidste ting hjem til stedet så vi kan få det gjort færdig. Det vil vi gerne have gjort inden din 1 års fødselsdag.

Vi savner dig helt enormt lille skat. Det er så hårdt. Der bliver grædt en masse tåre i disse dage. Lige nu er alting rimelig uoverskuelig. Der bliver grædt en del, og tænkt rigtig meget på dig. Sangen ”Er der nogen i himlen” fra Danser med drenge, er også blevet hørt nogle gange. Savner dig lille skat.

Er der nogen I himlen
Der kan elske dig?
Ligeså meget som jeg gjorde
Nogen der får dig til at grine ligeså meget som jeg?
Jeg håber bare du har det godt deroppe
Og at de andre de kan se, hvor dejlig du er
Håber bare, at du når det
Alt det, du ikke nåede her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.