Mon foråret er på vej ?

Fredag d. 18-03-2010

Så begynder vi at tro på foråret er på vej, så nu bliver vinterdækket oppe ved Zander vist ryddet i morgen. Så man kan begynde at se det fine sted ordentlig. 🙂 Vi skal også have granitvasen i jorden nu, hullet har vi egentlig gravet. Men vi fik først vasen da frosten og sneen var kommet. Så vist først nu vi kan få den ned. Det bliver dejligt at få det helt færdig oppe ved Zander, men så om noget kan det være vi laver noget om deroppe 😉
Ja gentage mig selv det er jeg efterhånden god til, men det er endnu engang sådan situationen er. Savner Zander utrolig meget og tankerne køre stadig meget rundt i hovedet. Samvittigheden arbejdes der stadig med. Tankerne kredser stadig mest om de knapt så gode ting omkring det hele. Regner med vi skal med på den sorg weekend i april og evt. der får nogle fif til at finde de gode minder frem. De er også stadig hårde at tænke på, men tror de på længere sigt vil være nemmere at leve med end de knap så gode minder. Den dårlige samvittighed er størst når man tænker på de knapt så gode ting, men den kan bestemt også komme frem når man tænker på de gode. – men så kan det være man kan sige til sig selv at de gode ting kan bevise vi gjorde det rigtige.

I går var jeg til en ekstra scanning i Skejby, de havde det godt begge to 🙂 De vender dog forkert begge to nu, så som det ser ud nu kommer det helt af sig selv at det skal være kejsersnit. De kan dog godt nok at vende sig endnu, men der er flere ting der spiller ind når det gælder en tvillingefødsel normal eller kejsersnit. Der tages ingen chancer, ligger kun den ene med hoved ned af vil de været helt sikre på det så også er den der er længst nede mod udgange. For den første der skal ud ved almindelig fødsel skal ud med hovedet først, man kan godt føde nummer to med numsen først. – der er jo banet vej af nummer et 😉 Men men men jeg skal ikke føde normalt, så de kan ligge som de vil. – det spiller ingen rolle på det område 😉
De vokser begge fint, der er kun en forskel på 20 g. mellem dem. Lige nu er de også en smule større end gennemsnittet på nuværende tidspunkt. Det ændre sig dog senere hen, når pladsen bliver endnu mere trang. Når man snakker om de følger gennemsnittet, er det gennemsnittet for et barn der har pladsen for sig selv. Der findes ingen kurver og gennemsnit for tvillinger.
Næste scanning er om et par uger, der skal de tjekke livmoderhalsen igen og håber rigtig meget den stadig er fin lang……..

Mange har spurgt om jeg stadig arbejder, det gør jeg ikke. Lægen på Skejby anbefalede jeg skulle stoppe med at arbejde, og den anbefaling har jeg fulgt. Så jeg er fuldtidssygemeldt igen, nu pga. graviditeten. – indtil fødslen, som forhåbentlig først er til juli 🙂

2 tanker om “Mon foråret er på vej ?”

 1. Hej med jer.

  Jeg er også sikker på at foråret er på vej, vi var oppe ved Rasmus i går og jeg havde også meget lyst til at fjerne gran og bøgeblade som er blæst derind. Jeg tror at vi vil ordne det næse weekend, hvis vejret fortsætter med at være så fint.

  Vi glæder os også til at kunne se stedet ordentlig igen og få nogle forårsfarver på som kan give lidt liv.

  Vi kommer aldrig af med sorgen, men vi lærer at acceptere den med tiden, det er jeg sikker på. Men hvornår aner jeg ikke, for den fylder mere og mere som maven vokser her.

  Hilsen Ninna

 2. Hej käre
  JA nu tror vi på foråret er på vej. det skal blive så dejligt igen at se marken og at kunne göre fint med alle de smukke forårsblomster.

  Kan rigtig godt forstå at sorgen og savnet efter Zander hele tiden er stor og kan tänke mig at alle tanker osse kommer om hvordan det var ved denne tid i graviditeten da du/I ventede Zander. Alle de forventninger som I fölte og alt det som sidenhen ikke blev sådan.

  Dejligt at höre at de to små piger vokser godt og at alt ser fint ud. Godt du er blevet sygemeldt igen for du skal bare hvile og ta det stille og roligt så de forhåbentlig bliver i sit trygge bo så länge som muligt.

  Pas godt på jer.

  STORT KNUS Moster Dorte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.