Udskyder tingene ubevist…

Onsdag d. 13-04-2011

I denne tid bruger jeg meget tid på at få dagbogen fra første indlæggelse indskrevet i word så vi kan få det her på siden engang. Hvornår det kommer herop vides ikke endnu. Vi vil gerne have lavet lidt om på siden og venter nok til den tid med at lægge det indskrevne ind. Det er små detaljer der gør det ikke kommer op nu. Men det bliver nok en større ”renovering” af siden når vi kommer til det. For vi skal have det lavet sådan at der også er plads til tøserne. Siden vil også blive brugt til pigerne og deres liv. Siden vil omhandle vores familie, som Zander stadig er en del af. – og altid vil være en del af.

Når jeg sidder og skriver den første dagbog ind, kommer der en masse minder frem. Man kommer også i tanke om nogle ting man måske havde skubbet lidt væk. Nogle ting har man også været i tvivl om hvornår egentlig var, men det finder jeg jo så ud af nu.
Nogle gange når jeg sidder og skriver det ind er det som om Zander stadig er her. Som om at jeg ikke rigtig har indset at han virkelig er væk. Men jeg ved han ikke er her mere, tror det er minderne og savnet der gør at de følelser kommer op i en når man læser det hele igen.
Hvis jeg når at få det hele skrevet ind inden jeg føder, vil jeg se om jeg ikke kan nå at få ALT læst igennem igen. Kan jeg se når tiden nærmer sig at jeg ikke når at få det skrevet ind, må jeg overveje om jeg ikke skal sætte mig og få læse anden indlæggelse igennem inden tøserne kommer til verden. Tror måske det vil være en god bearbejdelse for mig.
Jeg har heller ikke rigtig set de billeder vi har fremkaldt af Zander (5 album). Det er også en ting jeg skal have set igennem inden sommer.  Tror det er udsat og udsat fordi jeg ved hvor hårdt det bliver at se igennem. Men tror det vil være en god bearbejdelse. Der er også de 2 sidste album hvor jeg mangler at skrive dato ind ved billederne, det vil jeg også gerne have gjort inden sommer. Men det er bare rent praktisk så det er gjort 😉 Pyh ha der er mange ting jeg gerne vil have gjort omkring det med Zander. Tiden er der nok, jeg kan ikke finde tiden. – det siger jeg i hvert fald til mig selv, men det er vist bare et spørgsmål om at tage mig sammen og komme i gang. Men det er frygten/følelserne der holder mig tilbage, for ved jo godt inderst inde det vil være hårdt. Ja nu sidder jeg også og tænker jeg bare kan komme i gang med at læse anden indlæggelse. Hvorfor skal jeg vente til første er skrevet helt ind… Det læser jeg jo når jeg skriver det ind. Og det er anden indlæggelse der er hårdest da vi der taber kampen.
Det er svært at beskrive, men håber det er forståeligt.

Men ellers går det godt med tøserne i maven. Der er ikke sket det vilde siden den sidste scanning og der er jo lidt tid til næste. Men de arbejder godt inde i maven efterhånden. Maven er ind i mellem helt skæv og man kan sommetider se når de sparker/møffer rundt derinde. Jeg tror stadig den ene har hovedet op og den anden ned. For der er noget både foroven og forneden. Min blære er der meget sjov med ind i mellem kan jeg mærke. Vi er vist efterhånden også ved at være enige om navne til dem. Men vi holder det for os selv indtil de er født, vi skal jo også lige se om navnene passer til dem. – nogle overraskelser skal der jo også være.
Nu nærmer påsken sig, og så må vi håbe vejret bliver godt så græsset kan få noget varme og gro 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.