Lille opdatering

Torsdag d. 23-05-2013

Så er det tid til en opdatering her fra det lille hjem. Ikke at der er det vilde at berette herfra, men ind imellem er det rart for mig lige at skrive lidt af tankerne ned. Det får hjernen i gang og man bearbejder indtryk og oplevelser.

Pigerne begynder virkelig at udvikle et sprog nu. Liv er den der er længst med ord og sætninger. Eva er stadig lyde og få ord ind imellem. Tilgengæld er Eva længst rent motorisk. Dette hænger nok også sammen med det er hende der den mest vilde og udfordre højder og forhindringer 😉

Mht. min jobsituation, er det sådan at jeg stadig er sygemeldt. Der er mange ting jeg tumler med, men jeg håber inderligt snart at være på toppen så jeg kan få søgt nogle jobs og forhåbentlig kort tid derefter få et dejligt arbejde. Jeg vil rigtig gerne arbejde, men må ikke søge mens jeg er sygemeldt. – og selvom jeg ikke havde været sygemeldt havde jeg nok ikke været heldig endnu. Der er nemlig ikke meget at søge, og der er mange om buddet.

Tiden herhjemme bruger jeg på at tabe endnu mere. Har jo et mål (som dog kun jeg ved hvad er), og jeg bruger denne tid til at få opbygget en kondition og bedre form generelt. Derudover prøver jeg at bearbejde nogle af de ting jeg tumler med omkring Zander. Er startet ved en ny psykolog, og håber hun er den rette til at hjælpe mig på rette vej. Jeg har dog lidt svært med de psykologer, føler ind imellem det bare en bette hyggelig sludder vi får os. Men jeg giver det en chance, i håbet om det er muligt jeg får det bedre i det hele tager. – og ikke kun når jeg er sammen med de dejlige prinsesser.

Jeg håber snart jeg kan komme med en positiv melding ang. et arbejde.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.