Glædelig jul til jer alle

Søndag d. 22-12-2013

Så er det endnu engang blevet jul! En højtid man ikke sådan lige kommer udenom. 😉 I år er glæder jeg mig oprigtigt til jul. Det er første gang siden vi mistede Zander, at glæden føles rigtig igen. Tror det skyldes de dejlige prinsesser, og det at man kan se ”julelysene” i deres øjne. De ved i hvad julemanden er, nissen og ikke mindst pakker. 🙂
Jeg savner Zander hver eneste dag, julen nåede vi aldrig at skabe traditioner. Så det bliver på trunternes præmisser og ønsker. De skal aldrig være i tvivl om de er elsket og vores kærlighed til dem er uendelig!

Jeg vil bruge lejligheden her til at takke alle der er der for os. Dem der virkelig er venner og der er der for os. Til vores familie, som ikke stiller spørgsmålstegn til mine særheder.  Tak til de der følger os. Jeg vil en dag se om jeg ikke kan få skrevet lidt mere. Men denne tid skal der ikke skrives om elendighed, for ingen tvivl om det stadig er hårdt.

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE.

Det vedhæftede julekort er taget af ”Den lille original”

Christmas tree

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.