Snart børnehave start

Torsdag d. 12-06-2014

Om 1 måned bliver tøserne 3 år!!! Hvor blev den tid lige af? Syntes jo lige det var i går de kom til verden. Kan huske maven, sparkene i maven, deres fødsel. – alt sammen som var det i går.
Vi har i denne uge besøgt den kommende børnehave, en super børnehave. Da først tøserne havde set det hele lidt an, var de ikke til at få med derfra igen. Dagen efter mente de da også de skulle i børnehave og ikke op til Helle – det var specielt Liv der mente det. Børnehaven er ikke hegnet ind, det er spændende om de kan holde tøserne inde. Men mon ikke det nok skal kunne lade sig gøre, der må da være nogle børn der er mere flyvsk end dem og mere klar på udflugter 😉
Jeg syntes det er hårdt de skal starte i børnehave. Syntes slet ikke de store nok, er bange for de bliver ladt alene og i stikken. Jeg har mange følelser i det at de skal starte, følelser som desværre ikke alle er positive. – men det bliver de forhåbentlig. Dette er vist et stort skridt for alle forældre.

Siden sidst har vi været af sted med hjerteforeningen igen. Denne gang endnu en ny psykolog/psykoterapeut. Det var en god weekend med masser af ny viden, gode snakke og forklaringer/ord på nogle af de følelser vi går med. Vi havde alle en god afklaring da vi tog derfra. Nogle indså de var længere i processen end de havde regnet med, jeg selv fandt ud af jeg ikke var/er så langt som jeg gik og troede. Derudover fandt jeg også ud af jeg har stress og ikke depression. Dette er en vigtig læring/viden så jeg kan handle herefter. Det er ikke samme ting der skal til for at komme ovenpå og det er ikke samme forbehold jeg skal tage for at undgå at blive stresset. Når først man har været stresset, skal der ikke meget til før man rammes igen.

Jeg er så lykkelig, jeg er spændt og nervøs. Men jeg glæææder mig til at starte på mit nye arbejde. Alt det fra før er ved at være lagt bag mig og gode snakke med dem omkring mig har gjort jeg kan se fremad. Tænke på det der betyder noget og lade ”skidtet” ligge bag mig.

Jeg er efterhånden også ved at vide hvem der er der for mig/os. Hvem man kan regne med og hvem der er bekendte. Jeg vil endnu engang beklage jeg ikke får taget kontakt, men jeg kan ikke overskue det. Jeg vil gerne, men når man står som jeg/vi gør så får man det ikke gjort. Overskuddet bruges på hinanden og tøserne. Men kontakt os endelig, vi vil rigtig gerne.

Det hjælper også på humøret at jeg er ved at være i mål med vægten 🙂 Jeg har 2 kg igen så er jeg i mål 🙂 🙂 🙂 Så er der til den tid smidt 25 kg!!!

Elsker min lille familie, sætter pris på hvert øjeblik med mine guldklumper. Zander får ofte en tanke og luftkys. Jeg kan ikke ændre på det faktum at han ikke er her mere, men han mangler og vi savner ham.

En tanke om “Snart børnehave start”

 1. Hej Tanja.

  Uh ja det er et stort skridt at tage, at sende sine SMÅ poder i børnehave. Jeg var heller ikke tryg ved tanken om mit lille hjertebarn i et stort virvar af børn. Men børn er seje og hurtige til at omstille sig. Mon ikke dine skønne tøser kommer til at elske børnehaven, og alt det man kan lave der. Og mon ikke også mor bliver tryg ved alt det nye med tiden 🙂
  Dejligt at høre der stadig bliver taget hånd om dig og Mads. Hurra for Hjerteforeningen og alt det de gør for hjertepatienter og deres pårørende 🙂
  Hvor er det en spændende tid, du går i møde med nyt job og store børnehavepiger – ønsker dig held og lykke med det hele.

  Kh. Helle – som stadig tænker på din lille Zander, når jeg ser himmelens største klareste stjerne <3
  PS. synes det er godt gået, at du har tabt SÅ mange kilo. Klap dig selv på skulderen – du er simpelthen den sejeste jeg kender 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.