4 år er snart gået. (incl. feriedagbog)

Søndag d. 31-08-2014

Klokken slår – tiden går! Det er ikke til at følge med, tingene sker og tiden forsvinder. Stopper ofte op og tænker ”nyd nu tiden, nyd tøserne”. Tøserne er nu 3 år, de er startet i børnehave, og jeg er startet på arbejde igen og sommeren lakker mod ende.
Sommeren har været god og jeg har nydt tiden med tøserne i fulde drag. Tøserne nød også den lange ferie hjemme med mor og senere også far. Vi bestilte kort før ferien en mobilhome i Italien. Så skulle det prøves at køre selv. Det gik super. Sidst kommer dagbogen herfra, og beklagere eventuelle stavefejl. 🙂
Tøserne var de første dage rigtige kede af være i børnehave. Men det var også hårdt at starte et nyt sted efter sådan en dejlig lang ferie. De 3 dage inden ferien havde ikke gjort det helt store til opstarten efter ferien. Men heldigvis blev det hurtigt bedre. Nu har de været af sted 2 måneder. De har det godt og de nyder det. De har det stadig bedst når deres kontakt pædagog er der, men kan klare det med det andre også. De hygger sig og syntes også de har udviklet sig meget på disse uger.

Jeg er nu startet på arbejde. Hvor er det et skønt sted. Får lov at prøve en masse, og nyder hver eneste dag. Dejlig sted, skønne kollegaer og mulighed for mere udvikling. Dog skal det også sige at jeg bliver meget udfordret, jeg keder mig ikke og skal virkelig grave dybt i hukommelsen. Alt er nydt for mig, og føler mig nogle gange noget bagefter. Men kollegaerne er søde til at hjælpe og svare på mine spørgsmål – også selvom om de nogle gange er lidt dumme og svarene er indlysende. Nu har jeg kun været der 3 uger, jeg syntes en smule begynder at sidde fast – men laaaang vej til jeg er bare mindst lige så dygtige som dem. Men det skal jeg jo lærer. – og jeg glæder mig.

Nu til hvad der fylder i vores hoved og sind, alt er ikke lykke og røde roser. Vi har det godt, vi føler lykke og elsker vores dejlige piger over alt andet. Men vi savner også. Vi savner og vi mærke sorgen. Den kommende uge bliver hård. Vi tænker altid meget på Zander, vi savner altid. Nogle gange forstærkes disse følelser bare. I den kommende uge rammer vi en hård mærke dag.
Dagen hvor vi for 4 år siden mistede vores dejlige elskede dyrebareste smukke vidunderlige søn.
Zander du er så savnet. Vi besøger dig alt for sjældent på kirkegården, der er ingen undskyldning der er god nok for vi ikke kommer der oftere. Dog ved jeg du er med os, og du ved du altid er i vores hjerter og tanker.
For 4 år siden levede vi i håbet, vi havde troen på det hele nok skulle gå. Vi håbede at de havde ideer og en plan i England som kunne hjælpe dig på rette vej. Stille som ugens skrider frem og vi intet høre fra kirurgen der er af sted, mister man lidt modet. Husker stadig du bliver dårligere, men erkende det er den vej det går gør vi ikke. Dette skyldes til dels vi ikke opgiver, vores søn skal klare den. – vi kan ikke miste dig Zander. Sygeplejersker havde ikke regnet med det, de havde troet det var endnu en lungebetændelse. For havde de haft øje på det var vejen mod enden du var på, så havde de ladet os sidde med dig. Det smerter stadig mit hjerte og tårerne triller når jeg tænker på de sidste dage. Vi sad ikke med dig, vi måtte kun lige rører dig – du skulle have ro. Det gør så ondt. Havde jeg vist det var vejen mod ende havde jeg krævet og slået i bordet for at få lov at sidde med dig, nusse dig og suge din duft til mig. Men det gjorde jeg ikke, du skulle bare komme dig…. Det gjorde du bare ikke. Mandag formiddag d. 6.9.10 får vi den hårdeste besked, de kan ikke gøre mere for dig. De kan kun afhjælpe dig og se tiden an. Jeg er i dag sikker på du også forstod den besked vi fik ved din side den dag. For mindre end 12 timer efter havde din sjæl forladt kroppen. Jeg husker dagen som var det i går, det smerter som var det i går. Vi har bare i dag lært at skjule smerten for andre. Lært at smile så andre ikke belastes af vores laster. Denne smerter ønsker man ikke for nogen. Man kan ikke hade et menneske så meget, at man ønsker de skulle prøve sådan en smerte.
Zander jeg elsker dig, du er så savnet. Jeg ville/vil gøre alt for at få bare 10 min med dig, alt for at du kunne møde dine små søstre.

Håber på forståelse den næste tid, fra dem vi omgås i denne tid. Vi kæmper, familien er i fokus og derudover skal vi have overskud til arbejde også.

Jeg håber ellers alle derude har det godt. Her kommer ikke så ofte opdateringer mere, men kan ikke nå det. Men sorgen og savnet er der stadig. – og tøserne er evig skønne og dejlige 🙂

Ferien 2014
22.7
Vi køre hjemmefra kl 8.15. Planen var kl 8 😉 Liv var meget træt men vågnede selv kl 5.55 og Eva blev vækket kl 6. På vejen til Tyskland fik Liv en lille lur. Så er hun nok ikke så hys når vi skal spise.
Vi skal skifte bil i Flensborg, her har vi lejet en sol vi skal køre i resten af turen. Spændende hvad det er for en bil og om den køre okay.
Omkring Kolding siger Eva første gang “snart ferie” = er vi der ikke snart 😉
Nu er klokken 22.20 og tøserne er vågne endnu. De ser Rasmus klump 🙂 Det er forventelig de er vågne da de har sovet meget i eftermiddags.
Det tog lidt længere tid end forventet at skifte bil. Vi skulle nemlig også finde et sted at parkere bilen da vi ikke kunne det der.
Vi er nu godt nede i Tyskland og venter på tøserne snart sover – og sover tungt. Så vi kan holde ind og sove også ( i hvert fald Mads).
Så se klokken 23.05 og der er ro. Begge tøser sover og fladt rimelig hurtig i søvn efter Rasmus klump. Der var lidt brok (mest fra Eva) men det skyldes også træthed. Så alt i alt en nem dag og på nuværende tidspunkt mangler vi kun 700. Brokken har kun været der når se har været trætte.

D 23.7
Klokken er nu 5, “bilen” sover stadig. Vi holdte til omkring Ulm ved middagstide. Jeg har siddet med liv hele tiden da hun vågnede op da vi holde. Hun har sovet siden. Eva har været urolig et par gange fordi hun ikke bare har kunnet rykke sig som hun ville. Om Mads har sovet hele tiden ved jeg ikke, tror det dog ikke. Jeg har i hvert fald ikke. Har sovet 10 min hist og her. Følt mig musvågen, og så alligevel ikke.

Så er der kun 300 km til målet. Vi håber nu og kan køre det i et ryk.
Vi har lige holdt rest og der var tøserne lige modeller. Tøserne var ikke videre begejstret for det, men kineserne var meget betaget af dem og ville tage billeder både af dem og med dem. De snakkede til både Mads og jeg som om vi forstod dem, men det eneste vi forstod var om de måtte tage et billede – det gjorde de i hvert fald 😉
Så nærmer vi os nu. De sidste 300 blev kørt i er stræk og tøserne sov det meste af turen. Nu glæder vi os til at se pladsen og få en IS ! 😉 vi var fremme lidt før 14.

D 24.7
Det har været en hyggelig og meget rolig dag. Vejret i dag har været dårligt. Desværre lover de det ikke meget bedre de næste dage 🙁
I formiddags gik vi en tur ind til byen for kigge på det lokale marked. Det var kølig og gråt. Midt i vores “shopping” begyndte det at regne, som i virkelig REGNE. Selv tøserne var rimelig imponeret over det. 😉 Våde tog vi hjem i let regnvejr. Vi var kolde resten af dagen og slappede var af under lidt tæpper. Bukser tog vi ikke med (tøser e havde med men de ville ikke have dem på. Der var ca 25 i dag men en vind der var kølig.
Vi sluttede dagen/aftenen af med at se hvad børneunderholdningen var. Det var børnedisko – et MEGET stort hit for tøserne. Specielt Eva, hun var med helt fra start. Liv skulle lige tø lidt op men var ellers meget betaget af det 😉 5 min efter kom tilbage sov de! Første gang i lang tid vi har oplevet det. 😉
Nu håber vi på meget bedre vejr i morgen. Vi vil så gerne bade!

D 25.7
Så kom solen igennem 🙂 Tøserne sov længe, men det manglede også bare efter den dansetur igår.
I dag kom vi endelig i poolen. I formiddags var der lidt skyer men de blev brændt af. Da vi havde fået lidt frokost og slapper lidt af, gik vi en tur på strandet. Dette nød begge tøser også. Både at være i vandet og lege i sandet. Vi fik en god italiensk pizza til aften. Vi var igen i aften til børnedisko. Igen en succes, i dag kunne de dog ikke holde den kørende helt til det sluttede 😉
I morgen lover de ikke så godt vejr så der skal vi vist ud og køre en lille tur.

D 26.7
Vi har i dag været inde og handle lidt. Vejrer var bedre end forventet indtil kl 15. Vi fik badet lidt og nydt solen en der tittede en smule ind i mellem.
Lige nu kl 16.15 oplever vi endnu et af Italiens regnvejr. Denne gang med torden, så der er godt gang i vinden og regnen. Og så er der bare mørkt udenfor. Håber snart dette er ovre. Jeg bryder mig bestemt ikke om det, det runger i benene når bragene kommer. Indtil nu syntes jeg det er lidt øv at være kørt så langt for sådan et vejr. Håber inderligt vi får godt vejr de sidste dage. Brune er vi i hvert fald ikke blevet. Men vi får hygget os og hjemmefra alle dagligdagens gøremål. Tøserne siger ikke noget til tordenvejret de syntes mere det er regnen der er voldsom. Tror de ipads tager opmærksomheden fra uvejret. 😉

D 27.7
Jeg er snart grædefærdig over det elendige vejr vi er rejst på ferie i. I dag siges der endnu mere regn 🙁 og nu skal vi snart vende snuden hjemad. Vejret har uden tvivl været bedre hjemme end her.
Ked af tøserne ikke har kunnet bade alt det de ville og orkede. Men det har vejret bare ikke været til.
Jeg er ikke særlig meget berejst, men nogle gange har jeg da været af sted og har aldrig tidligere oplevet så mange dage med dårlig vejr. 🙁

Så er det blevet aften og maden skal snart laves. Men først lige en lille positiv opdatering. Vejret blev heldigvis meget bedre end der var forudset. Solen har været meget mere fremme og vi har både været på stranden og ved poolen. Liv kan ikke være ved poolen ret længe, så fryser hun selvom hun holder sig igang. Eva fryser også til sidst, men hun holder varmen længere da hun hopper og svømmer selv sammen med far. Vi fik en is efter badning og der sat Eva og små sov over isen 😉 men da vi kom tilbage ville hun bestemt ikke sove. I dagene hernede sover de ikke til middag, det er forsøgt hver dag indtil nu uden held. Så nu droppes det de sidste dage.

D 28.7
I dag er vejret som vi havde håbet og troet det ville være hele ugen 🙂 Høj sol, 30 grader og bare skønt. Det passer så også med at netop om mandagen har poolen kun åben 15-19. Men så har vi hygget på stranden og her ved hytten. Vi må hellere passe på vores hud, specielt tøsernes. Nu nærmer klokken sig 15 og vil vi til poolen og dase. I morgen siges der nemlig skidt vejr igen. 🙁 Så med at nyde det. I morgen aften skal der også pakkes så vi er klar til at køre kl 8 onsdag morgen. Så er vi hjemme engang torsdag sidst på
eftermiddagen regner ved med.

D 29.7
Så er det sidste hele dag hernede. Temperaturen er okay, desværre er skyerne der igen solen titter lidt frem men ikke nok til tøserne kan holde varmen hvis vi skulle bade. Så vi har rydder lidt op og ud. Så kørte vi til et marked tæt herved, denne gang i tørvejr 🙂 vi købte intet men nu var det set 😉 Så fik vi handlet lidt til hjemturen.
Utrolig som sådan en uge kan gå hurtigt. På trods af skidt vejr har det nu været en dejlig og hygge tur i familiens tegn. Vi nydt solen når den har været der og tøserne har fået spillet iPad. De skal vist på afvænning når vi kommer hjem 😉

D 30.7
Så er vi godt på vej nord på igen. Det gjorde nu ikke så meget for endnu engang var der uvejr dernede, meget regn og torden. Vi var meget glade for det meste var pakkes i går. Vi fik gjort det sidste klar, pakket og gjort rent. Nu er vi kommet til Tyskland. Vi vil gerne se noget outlet i nürenberg så det er vi på vej til nu og vil være der ved aftenstide. Så vi når lige at kigge inden de lukker kl 20 😉 Vi har ellers ikke noget vi skal nå. Så vi kan tage det lidt som det kommer. Vi skal hente vores savnede Ford kl 11 i morgen 😉
Tøserne tager køreturen hjem nogenlunde. Liv havde lidt pjevs ved middagstide, men der havde vi også taget er ordentlig stræk og hun var sulten. Eva har vi “kæmpet” lidt med, men ikke pga kørslen. Pigebarnet vil nu ikke gå på toilet og spørg efter små toilet. Nu har der ellers ikke været noget på hele turen med dette. Men hystaden fik tisset med tvang fra sin onde onde mor.

En tanke om “4 år er snart gået. (incl. feriedagbog)”

  1. Lige en lille hilsen og mange tanker herfra. <3

    Trist at vejret ikke var bedre på jeres ferie, men lyder da til, at det var en god tur alligevel. 🙂

    Knus og tanker fra Cia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.