Tak for hilsnerne min fødselsdag

Mandag d. 30-03-2015

Klokken slår tiden går. Ja noget man aldrig kan gøre noget ved er tiden og vejret. Derfor må jeg også nu erkende jeg har rundet de 30! Det har holdt hårdt at runde det skarpe hjørne, men jeg overlevede. 🙂 Jeg valgte ikke at holde noget, kan ikke overskue alle de mennesker. I stedet havde jeg inviteret mine forældre med os i Lalandia. En dejlig weekend, med masser af hygge, glæde og latter. Tusind tak til min skønne familie for en dejlig weekend.
Det kan ikke være svært at regne ud, at Zander var med mig i mit hjerte (også) den dag. Selvom jeg var omringet af dejlige mennesker både om fredagen i Legoland og lørdagen i Lalandia. – så kom følelsen af ensomhed alligevel. Ikke så meget de pågældende dage, men mere her bagefter. Er man glemt, er Zander glemt, hvordan tror folk egentlig vi har det, bliver det forventet vi er helt ovenpå og videre. Alle sådanne tanker flyver igennem hovedet. Mange af dem er lette at svare på, mange af dem ikke overraskende. Inderst inde ved vi jo godt Zander ikke er glemt, men for os som forældre føles det dog sådan. Vi har også følelsen af at det forventes af os vi er ovenpå og videre – at vi er som vi var før Zander. At vi er opsøgende og åbner munden hvis vi har noget på hjertet. Men det er så forkert. Vi har stadig svært ved at gjort dette. Vi får lavet alt det huslige og giver al vores kærlighed til tøserne. Vi vil gerne rigtig mange ting, I er bare nød til at henvende jer til os hvis I vil os. Vi har ofte mange af jer i tankerne, men inden vi får taget os sammen til at kontakte jer så er hjernen træt og vi glemmer (selvom det ikke er det vi ønsker).

Håber ellers alle derude har det godt. Her har vi nu 2 piger der nu begge også er blefri om natten, 2 piger der snakker og husker ekstremt godt. 😉 De nød Lalandia rigtig meget, de elsker vand, ikke alle rutsjebanerne derinde men det kommer nok. Nu ser vi frem til forhåbentlig at skulle af sted med hjerteforeningen i maj måned. Der er det familieweekend for os der har mistet vores elskede hjertebørn. Det vil blive rigtig godt at mødes med ligesindede på dette plan og få nydt tøserne til fulde igen.

Tak for alle hilsnerne min fødselsdag, tak til alle der mindes Zander, tak til alle der er der for os uanset vores sindstilstand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.