Glædelig jul :-)

Tirsdag d. 22-12-2015

Så er endnu et år gået. Det er ikke blevet til meget skriveri her på siden. Tiden er simpelthen gået så hurtig, mentalt været på toppen. Selvfølgelig har det til tider været hårdt, men nyder pigerne. De bliver så store, stædige og herlige. De får virkelig smilet frem og ikke mindst livsglæden når det ser lidt sort ud.

I 2015 har jeg (Tanja), valgt at skifte arbejde. Er enorm glad for mig valg, og har ikke på noget tidspunkt fortrudt. Jeg savner de gamle kollegaer, og kunne rigtig godt lige de steder jeg kom hen og opgaverne. Men måtte prioriter familien frem for alt. Derfor søgte jeg ind i en virksomhed, jeg før gerne ville se om jeg kunne være heldig at komme ind i. Jeg var heldig. Dog var det ”kun” et vikariat, men man må gribe chancen. Det ville udløbe 31.5.16, men er allerede blevet forlænget så det varer hele 2016. Så må vi se hvad der sker i 2016, der er lææææænge til 2017. 😉 Jeg er meget glad for min situation på arbejdsmarkedet. Skønt arbejde (både opgaver og kollegaer), tid til familien og jeg er begyndt ta løbe 🙂
Så på motions fronten ser det ud til 2016 byder på endnu mere løb… Har i hvert fald en kollega der mene vi skal deltage i nogen 😉 Uh ha, løbe ”offentlig” er ikke lige mig, men jeg kan jo godt. Nu er motionen i en god rytme, så skal resten af den sunde livsstil også med i 2016 🙂 Det bliver godt…

Tøserne skal til sommer i gruppen ”kanaljer”, noget de allerede nu ser frem til. For så er de 5 år!!!! Og de er de næste der skal i skole. Syntes det er tæt på, selvom det først er i 2017 de skal l starte.
De kan mange ting og er interesseret i at lære nyt. Vi snakker om Zander, de vil gerne med op på kirkegården. De ved også udmærket at Zander er deres storebror. De spørg ind til ham, men ikke de sværre spørgsmål endnu. Det bliver hårdt når de kommer, men de skal besvares så godt som muligt. Det bliver en del af processen for os og de skal lære det er okay at spørge og ikke mindst okay at være ked af det.

Det var lidt om hvad der røre sig her. Savnet og sorgen er der stadig, det forsvinder aldrig. Vi vil altid være påvirket at det vi har været igennem, det er vores ”jeg” nu…

Vil nu ønske her alle rigtig glædelig jul og ikke mindst et lykkebringende nytår…
Tak til alle jer der stadig læser med herinde, selvom det er sjældent der kommer nyt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.