Frygter en ny lungebetændelse

Mandag d. 09-08-2010

Kl. 17.00:
Så kan jeg lige få opdateret, for humøret blev lidt dårligt så jeg ville ned på værelset lidt.
Stuegangen gik fint, infektionstallene er nede igen og de stopper nu antibiotikaen. Formiddagen gik med en masse tynd afføring og en urolig Zander som ikke rigtig kunne finde ro. Så begyndte han også at kaste en del op og så konkluderede vi det var abstinenser. Han fik lov til nu at køre derud af på lang tube cpap både dag og nat.
Det fik aftenvagten her så lige ødelagt. Hun satte ham tilbage på respirator, fik egentlig ikke fat i hendes begrundelse for hvorfor hun gjorde det. Han var nok abstinent igen og vist derfor han kom tilbage på respiratoren. Hun sagde også han faldt i iltning, helt ned på 62. Men den tror jeg ikke på, for så havde hun ikke stået så rolig efterfølgende og så havde der været læger. For så ser han nemlig rigtig rigtig rigtig træls ud. Hun tog ikke nogle blodprøver for at se hvordan de var, havde hun bare gjort det så der var nogle beviser der på hvorfor han skulle af. Syntes simpelthen hun har ødelagt det hele og mit humør. Hun siger godt nok han kan komme ud igen senere, men hun kan godt ske at vente flere timer selvom han sagtens kunne klare det nu. Hun tror hun kender ham, men det gør hun ikke ordentlig. Havde vi været der og sagt noget da hun ville sætte ham tilbage eller bliver der noget senere så høre hun alligevel ikke efter hvad vi siger. Hun gør hvad hun syntes der er rigtig, selvom vi nok ikke er enige. Prøver lige nu at grave det positive frem, men syntes hun ødelægger det hele, men det skyldes nok også jeg/vi ikke var der og så hvordan han så ud og havde det. – om hun virkelig har/havde ret.

Hvis jeg tænker mig om går det jo egentlig godt nok. Jeg frygter nok bare at han ikke kan holde til selv at trække vejret og det er derfor han kaster op og bliver utilpas. Men så længe de ikke tager tal ved vi det jo ikke.

Ser om der kommer en opdatering senere, som forhåbentlig ikke er så præget af mit humør. 😉

Kl. 21.20:
Her til aften er Zander begyndt at ligne en der har lufthunger når han bliver koblet fra. Det er ellers ikke noget han har haft tildens til her de sidste dage. Det er ikke rart at se på. Han er kommet på lang tube cpap igen men tror nu han kommer på respiratoren igen til natten. For det virker til der er et eller andet med ham, men hvad kan jeg ikke rigtig finde ud af. Tror desværre der er en ny lungebetændelse på vej. Pga. det lufthunger og så har han højere puls end han plejer så i morgen er der nok feber. Her til aften havde han 37,5 og han plejer at være varmest om morgnen. Er lidt nervøs for Zander nu, frygter pustet tilbage kommer nu her i stormen fremad. 🙁 Træls opdatering at gå i seng på, men sådan er realiteten desværre.

Kl. 21.50:
I får lige en sidste opdatering. Eller det er nok ligeså meget for at vi selv husker hvornår der sker hvad 😉 Men Zander har nu feber som jeg frygtede 🙁 Den er nu 38,2 og det er skidt eftersom han plejer at være køligst her om aftenen som skrevet lige for lidt siden. Han er også kommet på respiratoren her til natten for han blev ved at ligge nede omkring de 80% i iltning så det var det bedste. Nu er frygten endnu større for en lungebetændelse.

6 tanker om “Frygter en ny lungebetændelse”

  1. Hej Tanja.. Sådan skal man have det en gang imellem, ellers er man simpelthen ikke et menneske. Selvfølgelig kender I Zander bedst, og man vil så gerne at han skal ud af respiratoren.. Jeg ved, hvordan du har det. Havde det præcis sådan da Lily var indlagt i Odense første gang. Jeg tænker virkelig tit på jer og håber det allerbedste for Zander. Mange knus Trine

  2. Hej kære ven. Selvfølgelig kan jeg godt forstå du/I bliver frustreret. Trøst jer med at det er aften/nattevagten som er der nu hvor Zander alligevel skal sove en del af tiden. (her mener jeg til natten ). Du skal se i morgen ser det hele lysere ud igen det er jeg sikker på. De må vel også finde ud af at det efterhånden er Jer som i de fleste situationer kender jeres lille dreng og hans reaktioner bedst. Bliv ved at holde modet oppe selvom det kan være svært ind imellem.
    Mange knus og tanker. Moster Lisbeth

  3. Tanja – selvfølgelig skal du fortælle og beskrive, hvordan du har det. Det er jo en god måde for dig at få det bearbejdet lidt, når det hele driller og nogle gange letter det også lidt at få tingene skrevet eller sagt. – og der er jo meget positivt stadigvæk med fantastiske Zander, knus Christa

  4. Nej øv altså – at sådan en gimpe skal ødelægge slutningen på en ellers god dag 🙁

    Det er skisme ikke sjovt, at være i kløerne på nogen, man ikke har tillid til. I er dog Zanders forældre. I har siddet brandvagt ved hans seng i månedsvis, og i har fuldkommen styr på, hvornår Zander er skidt tilpas, og hvornår han ikke er. Øv, øv, øv – ærgerligt i ikke var tilstede, da hun koplede ham på respiratoren igen, så skulle i dæleme have sagt fra. Jeg mindes også en sygeplejerske, som passede Lucas på en temmelig hårdhændet måde. Jeg har fortrudt mange gange siden, at jeg ikke sagde, hvad jeg mente om hendes behandling af mit barn. Det er vores børn, og vi skylder dem, at sørge for de får den korrekte pleje. Du har sørme lov til at have en mening om, hvordan tingene skal gøres. Basta 😉

    Op på hesten igen søde Tanja. Du er nok ved at være temmelig slidt, og så skal der ikke så meget til, før læsset vælter. Det er helt okay med en pause, så må farmand tage tjansen, og holde hende gimpen i meget kort snor 😉

    Håber på det bedste for Zandermanden – og at dit gode humør vender tilbage 🙂

    Stort medfølende kram – sig endelig til, hvis der er noget jeg kan gøre for at hjælpe.

  5. Hej igen.

    Endnu mere øv – stakkels lille mand 🙁
    Hvor er det altså træls, at i skal gokkes oven i hovedet hver gang det begynder at gå fremad 🙁

    Kram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.