Så røg tuben op… Dog ved et uheld og der er kommet en ny i…

Onsdag d. 11-08-2010

Kl. 17.25:
I dag har været en okay dag. Zander var i går på lang tube cpap i 14 timer i træk. I dag klarede han ”kun” 7 timer og 40 min så var han nød til at komme på respiratoren igen. Han ligner en der får lufthunger ind i mellem. Det er rigtig hårdt at se. Jeg er ved at lokke dem til at stoppe udtrapningen af morfinen fordi det giver ham så mange abstinenser og de begyndte at trappe ud allerede igen i dag og her i eftermiddag er vi ret sikkert på han har abstinenser igen. Det gider vi bare ikke knokle med også for det sætter ham så langt tilbage. De har ændret lidt i medicin i dag, men ikke noget jeg vil skrive om her for det har ikke den store betydning i det store hele.
I dag var en børnelæge forbi som har forstand på lungerne. Han kom ikke med de store mirakler i dag, men han kommer til morgen runden i morgen (den der er med alle de kloge alle hverdage om morgnen). Han ville se på Zander’ mange røntgenbilleder og ct scanninger. Ikke fordi de tror han finder noget nyt, men han kan se det fra en anden vinkel end de kloge på hjertet. Han begynder igen at snakke om en kur med steroider (binyrebarkhomon). Men før de starter sådan en vil de være sikker på han ikke har en infektion, for sådan en kur kan pynte på alle tallene og sløre en evt. stigning i infektionstallene. Men nu må vi se i morgen hvad der sker.
Carin (kirurg) og Rolf (læge) var inde ved Zander i dag og snakkede rigtig længe, jeg var også mere eller mindre med på en lytter og kunne stille spørgsmål. Men de gennem gik det meste ved Zander og var overordnet set tilfredse med ham. Carin var glad for at se han trods alt voksede og var veltilpas der på trods af han var der. Hjertet har ikke haft det bedre det er lungerne der driller. Hjertet kan godt have lidt at sige, men ikke hovedproblemet mener hun ikke. Hun og Rolf syntes dog det går den rigtige vej, dog meget langsomt. Rolf overtalte jeg nok til at stoppe udtrapningen af morfinen i en periode for han ved også godt det kan ødelægge alt ved Zander sådan nogle abstinenser. Carin var lidt chokeret over Zander kunne få abstinenser når udtrapningen gik så langsom og de snakkede også lidt om det hul i hjertet han har. Rolf kom med en tanke, men den tanke troede hun ikke helt på. ”Men okay det er Zander, og med ham kan alt være muligt”. En dag vil jeg se om jeg kan få tegnet og fortalt lidt om Zander’ hjerte. Det kan blive lidt svært at forstå hvis jeg bare skriver.

Nå nu ringede Mads lige oppe fra intensiv og fortalte tuben var røget ud så nu var der ”kaos” deroppe. Så nu er han lagt til at sove for at få en ny tube. Når man tænker over det er det egentlig utrolig der skulle gå over 2 måneder før den røg op ved et uheld.

Ingen A7 til os i den nærmeste fremtid…

2 tanker om “Så røg tuben op… Dog ved et uheld og der er kommet en ny i…”

  1. Kæreste alle 3. Hvor er jeg bare ked af at læse om dagen i dag. Det har I bare overhovedet ikke fortjent.
    Alligevel klarede supermand også dette men det er bare så synd for Jer selvom jeg godt ved I ikke kan bruge medlidenhed eller hvad man kalder det til noget som helst. I må op på hesten igen hvilket vi også ved at I nok skal klare. Vi krydser alt hvad vi har for at Zander hurtigt kommer til hægterne igen så han kan komme igang med træningen. Sov godt alle 3.
    Kærlig hilsen Moster Lisbeth og Torben

  2. Käre alle tre. ÖV ÖV hvor blev vi bare kede af at höre om det som skete idag. Det er altså bare ikke retfärdigt – men ved godt der er så meget i livet som ikke går enligt retfärdighed. Men den lille supermand kämper på og han skal nok klare dette også . Nu håber vi så bare at Zander ret så hurtig kommer til kräfter igen så han kan träne igen. PAS RIGTIG GODT PÅ JER OG HINANDEN OG SOV GODT.
    STROT KNUS herfra os Moster Dorte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.