Stille dag, mens vi venter ;)

Onsdag d. 01-09-2010

Kl. 15.20:
Ja nu skriver vi september måned, det er godt nok underligt når man tænker på vi kom i juni måned. Men et eller andet sted så er tiden alligevel gået rimelig hurtig. Men derfor behøver vi ikke tage 3 måneder mere på intensiv.
Der er ikke sket så meget i dag, han kaster op ind i mellem men tror det er optakt til abstinenser så vi holder lige et pausedøgn mere med udtrapningen af fentanylen.
Men ellers er der ikke sket så meget, han har det stadig godt. Han er kommet lidt ned i frekvens igen i dag og det er gået fint. Så vi venter alle bare på Carin kommer tilbage fra England 😉
Så ja der er ikke så meget at opdatere 🙂

2 tanker om “Stille dag, mens vi venter ;)”

  1. Kære alle 3.
    Kan godt forstå at du synes det er længe I har været i Skejby Tanja og det er det jo et eller andet sted også. Jeg vil endnu engang sige at I klarer det fantastisk godt – hvad alle jo også fortæller Jer gang på gang. Nu håber vi Carin snart kommer tilbage medbringende de vise sten (eller ord) – det ville bare være så dejligt. Hav det godt og hold modet oppe.
    Mange mange knus Moster Lisbeth & Co.

  2. GODMORN ALLE TRE

    Hvor er der dejligt at läse at Zander har det godt og leger og er veltilpas igen nu og ikke mindst at han ikke har de grimme lufthungerture. SÅ nu er det carin som med längsel ventes hjem igen forhåbentlig med nogle ideer om hvad der skal göres for Zander.
    Du er bare fantastisk Tanja som sådan her holder os alle informerede om hvordan det går. Der er rigtig mange som på denne måde fölger med jer og glädes/ängsles på sidelinjen og det er meget vigtigt for os alle som holder af jer at kunne fölge med jer hele tiden. Ved også, som du også har skrevet tidligere, at det er god terapi for en selv at skrive det hele ned og også så I kan huske hvad og hvornår de forskellige ting skete senere.
    Ja jeg forstår at du/I pludselig påmindes om hvor skröbligt livet er når der sker noget som igår med drengen på 6 år som pludselig dör. Det er klart at I beröres ekstra I er jo i denne syghusverden dag og nat og har väret en god tid nu og hjar selv op og nedture og gläde kontra angest for hvordan lille Supermand skal klare sig .
    Med håbet om at I må få en RIGTIG FIN DAG . MASSER AF KNUS herfra os alle Moster Dorte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.