2 uger er gået

Mandag d. 20-09-2010

2 uger er der gået og jeg savner dig helt vildt min skat. Kan slet ikke forstå du ikke er her mere hos os. Det er rigtig hårdt at du ikke er hos os mere. At vi aldrig skal røre dig igen, nusse, ae, holde og se dig igen. Hvor er min sjæl pludselig tom. Jeg syntes det bliver mere og mere hårdt for hver dag der går. I dag er det 2 uger siden du blev en smuk engel i mine arme. Glemmer det aldrig, det var hårdt. Den første tid var vi ikke rigtig klar over hvad der skete, men det begynder så småt at gå op for os. Savner dig skat. Hvordan skal vi dog komme videre uden dig min skat.

2 tanker om “2 uger er gået”

 1. Hvor jeg dog føler med jer. . . 🙁 det er så frygteligt trist.

  Men husk! Jeres lille elskede Zander ville ønske hans forældre var glade, og lykkelige. Er sikker på i nok skal komme videre, selvom det er svært og rigtig hårdt det hele ligenu. I kommer videre for hans skyld. for jeres families skyld og ikke mindst jeres egen. Zander vil altid være hos jer, I jeres tanker, i jeres minder, i jeres hjerte. Selvom i ikke fysisk kan røre ham holde ham, kan i altid snakke til ham og om ham, og se på alle de dejlige billeder i har af ham. Han er en del af jer. og det vil han altid være.

  Husk på han har det godt og er sikker på han kigger ned til jer hver eneste dag. <3

  Don't cry

  Den lille tåre som ingen ser,
  Falder altid mens andre ler,
  Men selvom den falder tyst til jord
  Betyder den mere end 1000 ord

  Et kors
  Et hjerte
  Et anker

  I vil ALTID være i mine tanker.
  ——————————————- <3

  Jeg følger med herinde hver dag… jeg tænker stadig på jer, og lille zander. jeg har haft mine ture med at græde, for jeg syns virkelig det er frygteligt. Ønsker jer det bedste

 2. Kære Zanders forældre

  Jeg har fulgt jeres rejse på min-mave og på jeres egen hjemmeside. Jeg har en søn, der er født på samme tid som jeres Zander. I kender mig ikke, men jeg synes, jeg kender jer! Hvor har jeg dog tænkt meget på jer. Det gør mig så ufattelig ondt, at jeres søn tabte kampen mod sygdommen. Jeg er sikker på, at hvis Zander selv kunne vælge sine forældre, så ville han vælge jer. En så stor kærlighed og respekt for hans tid her på jorden, tror jeg ikke kan findes bedre. Jeg hepper på jer – I to er gjort af et særligt stof!
  Mange tanker, Karin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.