En tanke om “Artiklen fra avisen”

  1. Gomorn käre Tanja o Mads

    Hvilken fin artikel i avisen og hvor er det sandt altsammen. Hvor er det bare SÅ SKÖNNE billeder af en smilende lille Supermand. Det er bare så uretfärdigt at Zander ikke fik opleve sin legehave MEN at have mennesker i ens närhed som stiller op i vådt og tört er ikke så mange forundet idag hvor stress, jag og pengeprestige synes väre det vigtigste at sträve efter. Kan godt forstå at I er virklig glade for stötten og opbakningen fra alle og som du også siger i artiklen Tanja at det IKKE er et medlidenheds projekt men virklig blev gjort i den tro og det STORE håb at Zander skulle komme til at lege og boltre sig i haven. Vi som står på sidelinjen og ikke af praktiske grunde har haft mulighed til at give en hjälpende hånd tager hatten af for dem som har gjort dette arbejde og vil väre med til at sige dem ET STORT TAK.
    MASSER AF TANKER OG KNUS Moster Dorte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.