1. arbejdsdag

Tirsdag d. 01-02-2011

Ja så er dagen kommet hvor jeg skulle genoptage arbejdet efter cirka 1½ år væk. Det er meget underligt at tænke på der er gået så lang tid, det føles nogle gange kun som om det 1 måned man har været væk. Selvfølgelig er der sket meget i virksomheden osv. Men hold op hvor er 1½ år egentlig gået hurtigt, der er sket ufatteligt meget. Der er sket det bedste i vores liv og det værste.

Det var en meget underlig følelse der var i kroppen da jeg kørte på arbejde i morges og da jeg kom ind på kontoret. Jeg var alene da jeg kom og det var godt nok, så kunne tankerne lige falde en smule til ro. Men der kom dog aldrig helt ro på dem, og der kan godt gå noget tid inden jeg kan styre dem bare lidt.
Det er svært at beskrive de tanker der køre i hovedet. Men den største er nok savnet til Zander.

Nu vil jeg se det program på tv2 om tvillinger 😉 Men skulle da lige skrive at det var gået godt i dag. De tog rigtig godt i mod mig derude 🙂

2 tanker om “1. arbejdsdag”

 1. Hej Tanja.

  Tak for den gode up-date 🙂

  Jeg har tænkt meget på, hvordan den første dag på jobbet var gået. Dejligt at læse at det gik fint, og at du følte dig godt taget imod. Håber ikke det bliver for hårdt for dig, nu hvor der er tvillinger i vente 🙂

  Jeg tror det er helt naturligt, at du følte dig lidt underligt til mode. Du skal nok lige se dine arbejdskolleger an, og have en fornemmelse af, hvordan de har det med, at du har været væk i lang tid, og at du har mistet din lille guldklump. Kan godt forstå du savner Zander – det skulle jo ikke have været sådan her, når du skulle tilbage efter barsel. Kram søde……

  Jeg så også programmet om tvillinger, og faldt helt i svime over de flotte gravide maver, og de lækre små bebser 🙂 Du er åbenbart ikke den eneste kommende tvillingemor, som bekymrer sig om fremtiden – det må være rart at se, at der findes andre i samme båd 🙂 Jeg fældede da også lige en tåre, da den mor som havde mistet en nyfødt tvilling fortalte om forløbet – puhha sådan nogle historier rammer mig lige i hjertet 🙁

  Hej fra Helle med håbet om, at du i dag har haft endnu en god dag 🙂

 2. Hej käre Tanja

  Ja hvor er det bare märkligt at tänke at der er gået 1½ år . Tanken på alt det som er sket gennem den relativt” korte tid ” er så klart helt ubeskrivligt for dig. Tankerne du havde da du gik fra din arbejdsplads inden barsel —- og den barske virklighed —- er jo så klart en kontrast som bare slet ikke hänger sammen og dette gav dig helt klart masser af tankeforvirring da du igen stod der.

  Godt at höre du blev vel modtagen tilbage. det er jo osse lidt svärt for dine kolleger hvordan du vil reagere og hvordan de forventes reagere overfor dig – men ärlig oprigtig og åben omtanke hvor man snakker i klarsprog kommer man allerlängst med så er der noget du reagerer negativt på så sig det til dem.

  MASSER AF TANKER,KNUSER OG LYKKE TIL I FORTSÄTNINGEN PÅ ARBEJDET OG MED GRAVIDITETEN Moster Dorte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.