Haft en dejlig sommer !

Mandag d. 12-08-2013

Ja så er endnu en sommer næste gået, og sikke en dejlig en af slagsen 🙂 Jeg er kommet i arbejde, har haft 3 dejlige ugers ferie, tøserne har været så heldige at have 4 uger hjemme.

Nu er prinsesserne 2 år, tiden er gået så stærkt. De havde en dejlig dag, og blev ”mætte” af gaver. Men så var der også nogen til dagen efter 🙂 Den efterfølgende uge tog vi på ferie i Sverige. Op og besøge en af mine to dejlige mostre. Det var en dejlig tur, hvor vi havde selskab af mormor, morfar, onkel Troels og onkel Tobias. Det var dejligt at være deroppe og se dem igen. Mads skulle også derop og se det jo, nu har vi været sammen i 11 år og han havde aldrig været deroppe 😉 Den sidste uge af min ferie, blev brugt på endags ture i det danske land. Hyggeligt og tid til afslapning. Så skulle jeg starte på arbejde igen, og Mads holdte sin 3 uges ferie sammen med tøserne. Selvom tøserne kørte på deres fjerde uges ferie var de nemme og ikke svære at aktivere. De har jo også hinanden at lege med, så de savner ikke selskab.

Jeg nyder at arbejde, og jeg nyder det jeg er kommet i gang med at lave. Jeg forsøger at få folk ud i arbejde. Jeg sidder nu ”på den anden side af bordet” og ser CV’er, holder samtaler og tilbyder mulige medarbejdere arbejde. Kan godt lide at have kontakten med så mange forskellige mennesker. Det er super søde kollegaer, både her i Viborg men også de øvrige jeg nu har haft kontakt med. 🙂 🙂 🙂 Indtil nu har vi alle 4 vist ikke rigtig været på arbejde samtidig, pga. Ferie. Men det glæder jeg mig også til at prøve. Det er rart at være en del af noget igen. Dejligt at være ude og være Tanja. Prøver at hænge i og lære så meget som muligt, så hurtigt som muligt. Der er jo nogle regler og arbejdsgange man lige skal ind i, og ikke mindst et nyt system man skal lære.
I år skal jeg så arbejde d. 6. September. Det er jeg spændt på. Jeg er spændt på om jeg kan koncentrere mig om det jeg skal. Hvordan jeg har det mht. samvittigheden, om jeg har let til tåre den dag (og evt. dagene op til). Men jeg skal helt sikkert nok forsøge at møde op. Jeg kan da ordne post, rydde op osv. hvis jeg ikke lige kan snakke i telefon. Håber og tror på der er forståelse.
Ugen efter skal Eva på sygehuset om torsdagen. Hun skal have en pencillin provokation, for at se om hun har pencillin allergi. Håber hun slipper fri, de har haft det mistænkt pga. det ekstreme udbrud/udslet hun havde i april da hun var indlagt. Om fredagen regner vi med at skulle til Legoland med hjerteforeningen. Reagere Eva om torsdagen på provokationen, så må Liv og far bare selv tage af sted og have en hygge dag. 🙂 Nu ser vi. Håber da vi alle 4 skal afsted.

Men ellers er alt vel her. Tøserne hygger og snakker. DE ER FANTASTISKE. Elsker at sidde og se dem lege, spise, sove. – nyder dem i fulde drag.  Tænker ofte, hvordan havde Zander mon været?

2 tanker om “Haft en dejlig sommer !”

 1. Det lyder som om I har haft en rigtig dejlig ferie 🙂 Dejligt at du er kommet rigtig godt igang på dit nye arbejde og at du nyder at være dig, kender godt den følelse, det nyder jeg også nu hvor jeg også er tilbage på arbejde 🙂
  Jeg er sikker på at Zander er lige så fræk og dejlig som tøserne 🙂 Kan han være andet med de dejlig forældre?

 2. Hej Tanja.

  Hvor det dog glæder mig, at læse dit glade og optimistiske indlæg 🙂 Du fortjener om nogen medgang og lyse dage. Hvor er det dejligt, at du er glad for dit arbejde. Håber du kan blive hængende fremover 🙂

  Pøj pøj med Evas penicillin provokation, håber det går fint, så hun kan komme med på turen til Legoland. Vi var tilmeldt i foråret, og havde bestilt to overnatninger på hotel, så vi rigtig kunne have en god dag dernede. Skuffelsen var stor, da turen blev aflyst pga. sne :-p
  Men må sige at det var en god beslutning, for der var dæleme koldt i Billund den dag. Vi fik så en tur i Lalandias fantastiske badeland i stedet, og det var en god erstatning for kolde Legoland 😉
  Vi kommer desværre ikke til Legoland den trettende. Det er en lang tur at køre herfra, hvor vi bor :-(Der er ellers flere skønne kvinder og deres børn, jeg gerne ville have mødt – måske det lykkes en anden gang…

  Kram Helle

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.