Livets gang

Tirsdag d. 23-08-2016

Ja livets gang forsætter, helt uanfægtet. Klokken slår, tiden går. Jeg syntes tid er så udefinerbar. Tiden kan gå hurtig, tiden kan gå langsom. Det føles som i går vi havde Zander hos og, men alligevel er det snart 6 år siden han fik sine vinger. Det er lang tid. Man ville gøre meget for at kunne have beholdt ham, og der er stadig mange ”hvad nu hvis” tanker, og ikke mindst ”hvorfor????”. Svar vi aldrig får, det ved vi godt. Men derfor er de der alligevel. En ting er dog sikkert, uanset hvad er livet som det er. Vi er heldigvis blevet beriget med to vidunderlige dejlige piger som vi for intet i verden vil undvære. De får livsglæden og smilet frem, selv når man er aller dybest nede.

Eva og Liv er nu de store i børnehaven, noget virkelig havde set frem til. De er så stolte over at være de store, og allerede nu ser de frem til og skal i skole! Det kan godt blive et langt år for dem. Men heldigvis er de gode i børnehaven til at aktivere børnene og forberede dem til skolestart. De skal lære at sidde stille mens en har ordet, man skal række fingeren op hvis de gerne vil sige noget, de lærer om ugedagene og hvad der er i går og hvad der er i morgen 🙂 Det kan godt være lidt svært. Men det bliver gjort på børnenes niveau og tempo.

FE681867-B33B-4AE9-A2C5-74089C95AB50

Den det hele vist er værst for, er mor her. Jeg kan slet ikke følge med. De bliver så store og til tider syntes jeg slet ikke jeg kan huske de har været bitte små. – og ind i mellem mindes jeg tilbage og kan tydelig huske hvor lækre de var (også) dengang. Stod det til mig skulle de ikke blive større, de må ikke vokse fra os. 😉 Det eneste jeg ønsker for dem er et dejligt vidunderligt liv, med masser af kærlighed og glæde. Som alle andre forældre også ønsker for deres børn. Intet ondt må hænde dem, og jeg om nogen at livet ikke er en dans på roser og der vil komme bump på livets vej. Men håber de kommer igennem det, og vil bevare deres dejlige smil og sind. Komme igennem livet med støtte i hinanden, og kærlighed til hinanden og familien.

Igen igen kan jeg konstatere her ikke bliver skrevet så meget mere, men det er også typisk de samme tanker der går igen. Vi nyder livet og hinanden. Vi vil gerne en masse ting, men vi må også erkende vi mangler nogle timer i døgnet for at nå det hele. I er flere derude vi gerne ville mødes med lidt oftere, men igen tid tid tid. – OG så har vi bare ikke det samme overskud mere til at tage initiativet, så hank endelig op I os hvis I lyster. Det er ikke fordi vi ikke gerne vil, vi er bare ikke så proaktive mere.

Håber ellers I alle derude har det godt, nyder livet og tidens gang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.