Glædelig jul

Torsdag d. 22-12-2016

Så er det jul endnu en gang.. Om vi er klar eller ej, så bliver det juleaften trods alt. For hvert år med pigerne bliver glæden ved julen større og større. Savnet til Zander vil altid være der og tankerne kan flyve ind i mellem. Men at se livet, glæden og troen i pigernes øjne får lykken frem. Jeg er stadig overrasket over hvad hjertet kan rumme. Rumme så stor en smerte, savn men ikke mindst sådan en stor kærlighed til alle 3 guldklumper og lykke.

Tiden går så ufattelig hurtig. Dette er en gentagelse, men jeg kan simpelthen ikke følge med. Syntes lige pigerne er kommet til verden. Det føles som i går, men alligevel er det 2 store piger på 5 år som skal starte i skole til sommer!!! Kan vi stoppe tiden bare lidt…
Det har været et dejligt år for os. Jeg har fået fast arbejde, hvor jeg gerne ville 🙂 – og dermed fået nogle fantastiske kollegaer. Pigerne bliver store, selvstændige og nogle meget bestemte damer 😉 Så trods alt det vi har været igennem, er vi det man vist kan kalde en lykkelig lille familie 😀

2017 bliver endnu et spændende år for os. VI skal have gjort vores nuværende hus større. Så tøserne kan få et værelse hver, det ser de allerede meget frem til 😉 Det bliver spændende om de kan finde ud af det. Når vi starter processen kan det være vi også bruger denne tide til at vise hvad der sker. Vi håber vi har vores dejlige netværk når vi går i gang, for vi får uden tvivl brug for hjælp ind i mellem. Så alt det vi skal i gang med skal gerne ende ud i vi næste jul har et dejligt stort hus i en dejlig by i et skønt kvarter. 🙂
2017 er også året hvor tøserne som sagt skal starte i skole. Vi har endnu ikke bestemt hvor vi gerne vil de skal skrive op til skole. Men en ting er sikker, og det er at tøserne glæder sig meget. De er så klar begge to. 😉

Så det var lige en lille hilsen herfra. Vi ønsker jer alle det bedste.

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

img_0029

Ps. Syntes lige denne sang fortjener en gentagelse. Den er så smuk. https://www.youtube.com/watch?v=ZJ2mvNcXALY “Du som har tændt millioner af stjerner” med Lene Siel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.